31 Aug

Cel mai bine imbracati barbati din zodiac

Credeati ca barbatii nu prea sunt compatibili cu dosarele fashion-ului? Ca nu prea stiu ei cu ce sa se imbrace si ca au nevoie stringenta de asistenta? Ca haladuiesc prin magazine de haine si pantofi fara sa aiba macar cea mai vaga idee ce sa-si cumpere?

Ei bine, dragele mele, va inselati. Barbatii, cel putin unii dintre ei, au un simt vestimentar innascut. Stiu cu o precizie de ceas elvetian ce si unde sa caute, ce sa imbrace si cum sa combine hainele si accesoriile. Sa aiba zodia o influenta asupra felului in care se imbraca semenii nostri? Sa vedem.

Am promis ca voi dedica un articol celor mai bine imbracati barbati din zodiac. Asadar, ma execut.

Locul intai cu corornita revine barbatului berbec. Pe langa farmecul de cuceritor dupa care recunosti un berbec, indiferent de varsta, coordonate geografice sau statut social, el are un stil vestimentar desavarsit. Berbecii stiu ca nimeni altii sa combine culori si texturi, piese vestimentare inovative carora reusesc sa le impregneze o nota de prestanta si de rafinament.

Pe locul doi, barbatul taur. Zodie de pamant, el pune mare pret pe lucrurile materiale, iar hainele sunt esentiale pentru a-si pune in evidenta statutul social. Barbatul taur se imbraca de obicei impecabil, merge pe mana designerilor, de aceea nu prea da gres.

Locul trei ii revine barbatului fecioara. Are un simt al detaliilor innascut, stie exact ce sa imbrace si ce accesorii sa poarte pentru a fi o prezenta irezistibila. Cele mai multe sex simboluri masculine sunt nascute in zodia fecioarei.

La polul opus se afla gemenii si sagetatorii. Cu preocupari mai degraba spirituale, ei nu prea pun pret pe haine si pantofi. A se imbraca este pentru ei o nevoie fiziologica care ii ajuta sa se apere de frig si de agresiunea mediului inconjurator. Nimic mai mult.

Barbatii vostri ce zodie sunt? Ce ziceti, se imbraca bine?

Comentarii

comments

7 thoughts on “Cel mai bine imbracati barbati din zodiac

  1. N-ar fi rau sa va mai infranati putin instinctele de shopperi inraiti. Nu de alta, dar riscati sa cheltuiti cam mult, cum amandoi sunteti semne de foc..

  2. iubitul meu e berbec si nu ma mir caci se imbraca super tare ,eu sunt leu deci amandoi ne dam invant dupa cumparaturi

  3. Cunosc barbati tauri care nu au habar ce e acela stiil!! Iar prietenul meu , care este gemeni , sta la cumparaturi si in ocglinda mia mult decat stau eu :)) . Pune mai mare pret pe hainele lui decat pe propria-si viata ;))

  4. In momentul in care cunosti pattern-urile comportamentale, stilul de viata si “apucaturile” fiecarei zodii, este relativ usor sa intuiesti alegerile lor vestimentare. Plus ca am observat esantioane reprezentative de nativi ai fiecarei zodii si am facut o statistica.

  5. vreau sa imi spui si mie pe ce “studii” se bazeaza articolul tau ,nu spun ca ai sau nu dreptate darvreau sat spun ca multi barbati/baieti cu toate cas berbeci se imbraca oribil si cu toate ca sunt geaman am un simt dezvoltat al modei.
    http://www.onlyformen.tk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *