Skip to content

Cum sa ne pensam sprancenele in functie de forma fetei

Sprancenele sunt trasatura cea mai expresiva a fetei umane. O ridicare a sprancenei spune cat o suta de cuvinte uneori, o incruntare de sprancene este deja o avertizare, un fel de: “Nu te apropia prea mult!”.

Trebuie sa acordam o atentie speciala felului in care ne pensam sprancenele caci, daca nu ne place cum au iesit sau daca pur si simplu ne plictisim de forma lor, ele nu cresc peste noapte, trebuie sa avem rabdare pana sa le dam o noua forma.

Acelea dintre voi care au norocul sa aiba o fata ovala, pot rasufla usurate. Vi se potriveste orice tip de sprancene, mai subtiri sau mai groase, mai drepte sau mai arcuite. Cum anul acesta se poarta sprancenele groase, puteti incerca sa vi le cresteti, sa nu le mai pensati o vreme si sa le dati cu ulei de ricin, care ajuta la indesirea lor.

Unei fete rotunde nu i se potrivesc sprancenele foarte arcuite. Nu vor face decat sa accentueze si mai mult  obrajii rotunzi si pometii josi. Cel mai bine ar fi sa vi le pensati drept sau arcuite spre colturile exterioare, pentru a da impresia unei fete mai lungi. Ideea este ca sprancenele de pe o fata rotunda trebuie sa fie putin oblice, sa nu cada colturile exterioare, ci sa fie ascendente, pentru a da impresia de pometi mai inalti.

Pentru o fata patrata, cu maxilare proeminente, se potrivesc sprancene cat mai delicate, mai subtiri, pentru a mai indulci trasaturile.

Daca nu va place forma sprancenelor puteti sa va faceti un machiaj semipermanent. Eu una sunt insa de partea sprancenelor naturale, pe care oricum aveti libertatea de a le pensa in asa fel incat sa se potriveasca cat mai bine cu forma fetei.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *