Skip to content

“Lebadoii” de toamna-iarna 2011 ai lui Jean Paul Gaultier

Colectia de toamna-iarna Jean Paul Gaultier a stat sub semnul lebedei negre. Desi e o colectie mixta, ma  focusez aici doar pe outfiturile pentru barbati. Voi reveni cu un articol cu colectia de toamna-iarna 2011 pentru femei, dar mi s-a parut mai logis sa fac aceasta delimitare.

Nu stiu cum se face, dar Jean Paul Gaultier reuseste de fiecare data sa vina cu ceva inovator. Daca nu grafic, macar conceptual. E prima oara cand vad pe runway pene folosite la haine barbatesti.

Si chiar de veti vedea fuste pana-n pamant si pene aplicate purtate de manechinii lui Gaultier, outfiturile sunt cat se poate de masculine. De vina e croiul ireprosabil, texturile “grele”, tonurile de camuflaj sau negrul absolut.

Dupa o perioada destul de lunga de fashion masculin minimalist, iata ca imaginatia creatorilor se descatuseaza, outfiturile capata dintr-o data accente glamorous. Iar stralucirea e pretutindeni, toate texturile folosite de Gaultier au irizatii stralucitoare, fie ca vorbim despre matase, piele, catifea sau satin.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *