5 Aug

“Lebadoii” de toamna-iarna 2011 ai lui Jean Paul Gaultier

Colectia de toamna-iarna Jean Paul Gaultier a stat sub semnul lebedei negre. Desi e o colectie mixta, ma  focusez aici doar pe outfiturile pentru barbati. Voi reveni cu un articol cu colectia de toamna-iarna 2011 pentru femei, dar mi s-a parut mai logis sa fac aceasta delimitare.

Nu stiu cum se face, dar Jean Paul Gaultier reuseste de fiecare data sa vina cu ceva inovator. Daca nu grafic, macar conceptual. E prima oara cand vad pe runway pene folosite la haine barbatesti.

Si chiar de veti vedea fuste pana-n pamant si pene aplicate purtate de manechinii lui Gaultier, outfiturile sunt cat se poate de masculine. De vina e croiul ireprosabil, texturile “grele”, tonurile de camuflaj sau negrul absolut.

Dupa o perioada destul de lunga de fashion masculin minimalist, iata ca imaginatia creatorilor se descatuseaza, outfiturile capata dintr-o data accente glamorous. Iar stralucirea e pretutindeni, toate texturile folosite de Gaultier au irizatii stralucitoare, fie ca vorbim despre matase, piele, catifea sau satin.


Outfit cu accente de camuflaj

Tench lung

Costum stralucitor

Haina barbateasca cu pene aplicate

Sacou plus fusta lunga

Foto via vogue.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *