Skip to content

Ochelari de soare in functie de forma fetei. Invata de la vedete cum sa-i alegi

Forma fetei, atunci cand nu este ovala, da mari batai de cap, inclusiv vedetelor. Asta cand se pune problema alegerii perechii potrivite de ochelari de soare.

Daca si voua va vine greu sa va hotarati asupra perechii potrivite, iata care sunt modelele de ochelari de soare alese de celebritati pentru vara 2012.

In materie de eyewear, anul 2012 a adus in prim-plan modele oversized, cu accente retro. Celebritatile au adoptat cu entuziasm acest trend, fara a uita sa-l adapteze la coordonatele chipurilor lor.

Forma fetei – ovala

Acestui tip de chip ii vine bine aproape orice model de ochelari de soare. Chiar daca are rame exagerat de masive, asa cum sunt ochelarii de soare Ray Ban lansati pentru vara 2012. Rihanna este norocoasa posesoare a unui chip mic si oval. Ochelarii de soare Ray Ban, extrem de populari, cu forma inspirata din modelele de ochelari de soare care faceau furori in anii ’50 ii vin de minune cantaretei.

Forma fetei – rotunda

Unei fete mari si rotunde ii sade bine cu ochelari oversized. Nu perfect rotunzi, insa, caci asta nu ar face decat sa accentueze si mai mult rotunjimile chipului. Cameron Diaz a ales ochelari de soare supradimensionati, impodobiti cu cristale. Rezultatul? Un look perfect de California girl.

Fata in forma de inima

Ochelarii de soare oversized, cu lentila desprinsa de rame, semnati Dior, au fost alegerea Victoriei Beckham pentru aceasta vara.

Forma fetei – patrata

Un chip cu maxilare puternice, cum este cel al lui Nicole Richie, se potriveste cel mai bine cu o pereche de ochelari de soare rotunzi, dar alungiti la capete, in stil Cats Eye. Forma rotunda a lentilelor si cea alungita a ramelor indulceste unghiurile chipului iar lookul este unul in tendinte, extrem de chic.

Care dintre celebritati te inspira in alegerea perechii potrivite de ochelari de soare?

Foto via mirror.co.uk

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *