Skip to content

Regina tunsorilor futuristice – Linda Evangelista

Saptamana aceasta ne focusam privirile si condeiul spre Linda Evangelista. Un adevarat cameleon al catwalk-ului, Linda Evangelista este supermodelul cu cele mai dese si mai dramatice schimbari de look.
Chiar daca nu s-a aventurat spre muzica sau actorie, ca si colegele ei de pe catwalk, Evangelista nu s-a sfiit sa afiseze intotdeauna alta tunsoare, alta culoare la par, alt look, care de care mai futuristic.
La inceput i-a fost mai greu, cand s-a tuns prima data baieteste, a stat pe tusa un sezon intreg, caci nimeni n-a chemat-o la prezentari. Asta pana s-au obisnuit cu stilul ei cameleonic, care de altfel i se potriveste de minune. Motiv pentru care a si fost sursa de inspiratie a milioane de femei din intreaga lume. Cu un par ca al ei, drept si cu fir subtire, care se preteaza la orice fel de tunsoare, oricat de sofisticata, Linda Evangelista a facut furori atat in reviste (numeroasele pictoriale din Vogue), cat si pe catwalk sau chiar si in videoclipul lui George Michael. Pentru cunoscatori, poate va amintiti de piesa Freedom, in care Evangelista era intruchiparea tinerei independente si misterioase, mereu pusa pe clubbarit si pregatita pentru  experiente extreme.
O femeie care stie ce vrea. Asa imi pare a fi Evangelista. Exprima vointa prin toti porii, prin maxilarele proeminente, prin barbia patratoasa, prin degetele lungi si nervoase. Doar ochii aceia imensi, adumbriti de gene dese, te duc cu gandul spre o fire prietena cu visarea.
Nascuta din parinti italieni, crescuta intr-un oras din Ontario, Linda Evangelista a copilarit intr-o familie catolica. De la 12 ani a stiut ce vrea sa faca in viata. Sa devina model. Visul i s-a indeplinit cand a fost descoperita de un agent de talente, in 1978. Putin mai tarziu se muta in New York City si incheie un contract cu Elite Model Management.
Este inceputul unei cariere fulminante, in toiul careia, intr-n acces de sinceritate, Evangelista a declarat: “Noi (supermodelele din vechea garda) nici nu ne ridicam din pat pentru mai putin de 10.000 de dolari pe zi”. Iata la ce sume exorbitante a ajuns sa se vanda imaginea. Pentru cele care inca mai au dubii daca sa investeasca sau nu in look-ul lor, deschideti ochii, traim in plina era a imaginii.
STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *