Skip to content

Adidasi New Balance – Noul Trend in 2014 Pentru Pantofi de Alergat

      New Balance este un brand american cu o experienta de peste 100 de ani, care ofera o varietate mult mai mare de produse comparativ cu alte companii, atunci cand vine vorba despre marimea si formatul pantofilor sport atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Incaltamintea sport pentru alergat comercializata de New Balance este foarte populara pentru siguranta si durabilitatea pe care o ofera. Pantofii sunt unii dintre cei mai confortabili si mai chic de pe piata. Brandul si-a castigat notorietatea prin numarul mare de clienti multumiti in urma utilizarii produselor, nu prin publicitatea agresiva.

       Unul dintre cele mai apreciate lucruri cu privire la adidasii New Balance este faptul ca aceasta este fabricata in SUA. Acolo, compania detine cinci fabrici, mai avand insa facilitati de productie si in Marea Britanie.

     New Balance foloseste o serie de tehnologii inovative, precum N-energy, Stabilicore, ABSORB Strobel Board, ACTEVA, Ndurance, Lockdown si Phantom Liner. Aceste echipamente contribuie la sporirea gradului de confort, stabilitate si durabilitate, in functie de piciorul fiecarui individ.

      N-energy este o tehnologie care minimizeaza impactul produs la nivelul piciorului in timpul alergatului, oferind confortul si sustinerea necesara. Suportul medial Stabilicore ajuta ca miscarea piciorului dinspre calcai spre degete sa fie usoara, naturala. ABSORB Strobel Board maximizeaza capacitatea pantofilor de reducere a socului, in timp ce ACTEVA ofera un plus de confort si protective piciorului. Pentru o durabilitate crescuta, pantofii sport New Balance dispun de tehnologia Ndurance, o componenta de cauciuc care ii face rezistenti la multiple purtari.

       Majoritatea incaltamintei comercializata de New Balance este fabricata din plasa, piele si material sintetic, sau un amestec intre aceste materiale.

       De foarte multe ori, persoanelor care desfasoara activitate fizica (alergat, mers la sala, sau pur si simplu plimbat prin parc), le sunt recomandati pantofii New Balance chiar de catre doctorii ortopezi.

       Unul dintre cele mai populare modele de adidasi New Balance pentru femei este WL574, din poza de mai jos.

 

new balance wl574 roz

       Gasiti o gama variata de incaltaminte sport New Balance in magazinul online Brandplaza, care comercializeaza pantofi sport, casual si eleganti, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *