Skip to content

Adio par drept, bun-venit parului creponat!

Daca te-ai saturat de parul drept, intins cu placa, lispit de volum natural, acum ai o alternativa. Poti opta pentru o coafura creponata, pentru un look wild, pe care il poti adapta atat la un outfit casual, cat si la unul formal.

Parul creponat il poti obtine fie in mod natural, tapandu-l cu un pieptene cu dinti rari, sau, daca iti doresti suvite ondulate, iti poti impleti strans cateva suvite si sa le lasi asa peste noapte, pentru ca atunci cand le despletesti sa obtii bucle orizontale de toata frumusetea.

Parul creponat arata cel mai bine pe parul deschis la culoare, de la tonuri de blond pana la caramel sau saten. Poti alege sa iti coafezi tot parul creponat, sau doar cateva suvite, pentru un look rebel. Avantajul principal unei astfel de coafuri este ca iti poate prelungi vizual fata, mai ales daca e rotunda, creand efect de par creponat pe crestetul capului.

Sau, daca esti adepta device-urilor de beauty&styling, iti poti cumpara un aparat de creponat parul Rowenta Elite CF 7012, cu care poti actiona pentru un efect rapid si de durata.

 

Foto via elle.fr.com

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *