31 Mar

Adio par drept, bun-venit parului creponat!

Daca te-ai saturat de parul drept, intins cu placa, lispit de volum natural, acum ai o alternativa. Poti opta pentru o coafura creponata, pentru un look wild, pe care il poti adapta atat la un outfit casual, cat si la unul formal.

Parul creponat il poti obtine fie in mod natural, tapandu-l cu un pieptene cu dinti rari, sau, daca iti doresti suvite ondulate, iti poti impleti strans cateva suvite si sa le lasi asa peste noapte, pentru ca atunci cand le despletesti sa obtii bucle orizontale de toata frumusetea.

Parul creponat arata cel mai bine pe parul deschis la culoare, de la tonuri de blond pana la caramel sau saten. Poti alege sa iti coafezi tot parul creponat, sau doar cateva suvite, pentru un look rebel. Avantajul principal unei astfel de coafuri este ca iti poate prelungi vizual fata, mai ales daca e rotunda, creand efect de par creponat pe crestetul capului.

Sau, daca esti adepta device-urilor de beauty&styling, iti poti cumpara un aparat de creponat parul Rowenta Elite CF 7012, cu care poti actiona pentru un efect rapid si de durata.

Foto via elle.fr.com

Comentarii

comments

One thought on “Adio par drept, bun-venit parului creponat!

  1. numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *