Skip to content

Bauturile cu colagen – secretul vedetelor pentru a-si pastra pielea tanara

Despre efectele benefice ale colagenului asupra pielii se stie demult. Exista creme cu colagen in farmacii, se fac injectii cu colagen la clinici de estetica.

Vedetele de la Hollywood au trecut  insa la urmatorul nivel. Bauturile cu colagen, cunoscute in Japonia de mult timp, au patruns si in tarile vestice, ele fiind din ce in ce mai apreciate pentru beneficiile lor estetice.

Si cum vedetele sunt mai mereu primele care incearca pe pielea lor noile tendinte in materie de skincare, n-a durat mult pana cand au nceput sa consume regulamentar aceste elixire ale tineretii.

Colagenul, alaturi de eleastina,  are efectul uimitor de a intarzia inmabatranirea pielii. Colagenul asigura suport pielii in proportie de 30%, iar elastina in proportie de doar 5%. Aspectul ferm, catifelat al pielii e asigurat de colagen.

Cu toate acestea, expunerea la soare, la toxine, imbatranirea si nutritia defectuoasa distrug stratul de colagen si lasa pielea ridata si fragila.

Aici intervin bauturile cu colagen, despre care studiile arata ca au darul de a reface stratul distrus de colagen si de a reda pielii tineretea si fermitatea.

Pentru a reface lnantul de colagen, bauturile preferate ale vedetelor contin amino acizi din alge marine si peptide, ceea ce le da un gust nu tocmai apetisant. dar ce mai conteaza, de vreme ce iti redau ceva atat de greu de obtinut. O astfel de bautura costa 50 $.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *