Skip to content

Se poarta dantela si in 2013. Vezi cele mai frumoase rochii

Sunt sigura ca aveti deja prin sifornier o rochie de dantela, mai ales ca sezoanele trecute a fost vedeta pe catwalk si la petrecerile mondene. Vestea buna este ca se poarta si in 2013. 

Mai mult, designul si culorile cu care ne surprind designerii depasesc limitele rochiei negre, clasice. Tadashi Shoji a prezentat de curand colectia de toamna 2013, iar cele cateva rochii din dantela de pe catwalk au demonstrat nu numai talentul de designer, ci si influentele evidente din eleganta moda ruseasca.

Se poarta dantela si in 2013. Vezi cele mai frumoase rochiiChiar daca v-ati obisnnuit sa vedeti rochii din dantela scurte sau midi, in 2013 se poarta si rochiile maxi, care contureaza perfect o silueta filiforma.

Se poarta dantela si in 2013. Vezi cele mai frumoase rochiiDar cele mai creative combinatii sunt cele de dantela neagra plus tul rosu. O combinatie cromatica tulburatoare. Iar cele doua texturi, extrem de delicate, creeaza o rochie cu accente feminine evidente.

Se poarta dantela si in 2013. Vezi cele mai frumoase rochiiO perspectiva noua asupra dantelei, insertiile de stralucire, aduc acest material spre noi dimensiuni ale stilului.

Se poarta dantela si in 2013. Vezi cele mai frumoase rochiiSi iata, dantela alba se poarta si altundeva decat la propria nunta.

Foto via WWD

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *