19 Aug

Cel mai bine imbracate femei din zodiac

Avem 12 zodii, deci 12 stiluri vestimentare diferite. Care sunt fashionistele de frunte ale zodiacului? Cine are un simt innascut al vestimentatiei? Care sunt zodiile ale caror reprezentante fac furori cu outfiturile cu care ies in lume? Azi luam in calcul doar femeile, dar promit ca revin si cu un clasament al barbatilor din zodiac.

Dar mai bine sa nu va mai tin in suspans. Best dressed dintre toate zodiile este Varsatoarea. Cele mai multe fashion icon-uri din toate timpurile s-au nascut in semnul Varsatorului. Asta pentru ca sunt creative si curajoase, nu se sfiesc sa abordeze cele mai avangardiste outfituri si cele mai futuriste combinatii de culori si de texturi. Cel mai imprevizibil semn al zodiacului, Varsatoarea stie insa sa fie si feminina, si delicata, si extrem de cocheta. Asta tine de farmecul ei.

Second best dressed sunt femeile din zodia Leului. Orgolioase si prospere, leoaicele tin sa isi marcheze foarte precis statutul social. De aceea cumpara tinute scumpe, exclusiviste. Nu vei vedea la o leoaica haine trase in serie, chinezarii sau pantofi ieftini. Femeia leu este adepta hainelor si a accesoriilor de firma, pantofi de designer, din texturi fine si rezistente.

Locul trei in clasamentul celor mai bine imbracate femei din zodiac ii revine femeii Rac. Extrem de sensibila si de feminina, ea are un simt innascut al culorilor si al proportiilor. Chiar daca nu isi cumpara neaparat toate noutatile, fiind mai degraba o nostalgica, gaseste intotdeauna in sifonier piesa vestimentara potrivita, care sa ii evidentieze simtul artistic.

La extrema cealalta, cel mai prost imbracate femei ale zodiacului sunt in semnul Fecioarei si al Capricornului. Prea cuminti penrtu a incerca ceva nou, ele se cantoneaza de obicei in outfituri decente, dar total lipsite de sex-appeal.

Voi ce ziceti, care sunt fashionistele zodiacului? Astept argumente!

Comentarii

comments

9 thoughts on “Cel mai bine imbracate femei din zodiac

  1. doamne-doamne,ca sa vezi….ca mine nu-i nici una,sa nu ma deochi.Haine scump,e numai de firma (so..),ce prestanta mai am cu haine ieftine…bla bla bla
    Si toate astea cand nivelul neuronilor este 1,si acela lupta pentru supravietuire….Sunteti patetice,demne de mila si compatimire.

  2. aii dreptate eu sunt leuu sii intradevarr cumpar doar haine scumpe ce statut mai am daca sunt ieftine si lipsite de extravaganta

  3. no offense, Anda, dar cam asa sta treaba cu Fecioarele. Ascendentul are insa o mare pondere in imagine si comportament, in felul in care suntem perceputi de ceilalti. Mai ales dupa 30 de ani, devine din ce in ce mai evident. Asa ca ascendentul in leu isi spune cuvantul in cazul tau, daca zici ca te imbraci bine:P

  4. eu m-am suparat pentru parerea zodiacului in ce priveste fecioara :)) Cine spune ca un outfit decent este total lipsit de sex-appeal?! neeaahhhhh :D.Am sa tin cont ca totusi am ascendentul in Leu-hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *