Skip to content

Heidi Klum, femeia magnat

Astazi, un nou episod din seria povesti de supermodel. In lumina reflectoarelor – Heidi Klum. Model, actrita, moderatoare TV, femeie de afaceri, fashion designer, producatoare de televiziune si, ocazional, cantareata. Vi se pare cam mult pentru un singur om? Lui Heidi Klum nu i se pare. Ba dimpotriva, priveste cu interes spre noi domenii de activitate.

Nascuta in Germania, pe 1 iulie 1973, dintr-o mama hair stilist si un tata director de companie de produse cosmetice, Heidi Klum a castigat in 1992 un concurs de modele, in urma caruia s-a ales cu un contract foarte avantajos.  A iesit invingatoare in fata a peste 25.000 de participante.

A devenit cunoscuta dupa ce a pozat pe coperta revistei  Sports Illustrated Swimsuit Issue, a prezentat pentru Victoria’s Secret, a pozat pentru VogueELLE si Marie Claire. A fost purtator de cuvant pentru Jordache si Volkswagen. In 2007 a fost clasata de revista Forbes pe locul trei in topul celor mai bine platite modele din lume.

Pe langa faptul ca este o prezenta ravasitoare, Heidi Klum este si foarte creativa. A lansat cateva linii de haine pentru femei si pentru barbati, incaltaminte pentru Birkenstock, bijuterii pentru  Mouawad, costume de baie, lenjerie intima pentru Victoria’s secret, plus doua parfumuri. O femeie cu adevarat puternica, Heidi Klum nu a pregetat sa isi construiasca propriul imperiu fashion si TV, devenind una dintre cele mai bogate femei ale lumii.

Casatorita cu cantaretul britanic Seal, Heidi Klum continua sa faca furori in lumea modei, extinzandu-si in acelasi timp imperiul afacerilor pe care il administreaza de atata vreme.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *