Skip to content

CONCURS: Cu o patanie funny castigati ciorapi si colanti pentru o iarna intreaga

Vreau sa indemn fetele sa poarte fusta in perioada sezonului rece, iar Sosetaria.ro ma ajuta sa fac acest lucru. Cum? Pai va invitam la concurs! Mai jos aveti toate detaliile:

Printr-un comentariu la acest post vrem sa ne povestiti care este cea mai funny patanie a voastra legata de ciorapi. Eu de exemplu, am o prietena care lucreaza intr-o companie internationala si avea de predat acum cateva luni un raport in fata marilor manageri ai firmei. Toate bune si frumoase, ea imbracata intr-un costum gri cu ciorapi negri. Totul a mers bine, dar cand a iesit din sala de sedinte si-a dat seama ca avea ciorapii rupti. Culmea este ca nimeni nu i-a spus nimic, iar ruptura era cu mult peste una mica, ce nu se observa la prima vedere. Cert este ca managerii si-au dat ok-ul pe raport si fata nu a ramas decat cu ideea ca chicotele care se auzeau in sala in timpul prezentarii ei erau cauzate de ciorapii “cu model rupt”.

Dupa ce ne povestiti patania voastra intr-un comentariu eu impreuna cu cineva de la sosetaria.ro vom alege doua castigatoare (fetele care au trecut prin cea mai funny intamplare vor fi desemnate castigatoare) ce vor primi, fiecare, cate 3 perechi de ciorapi.

Va rog sa lasati o adresa de mail valida in comentariu, astfel incat sa putem lua legatura cu voi la final de concurs.
Termen limita: 8 decembrie. Pe 9 decembrie, in jurul pranzului, voi posta un nou post cu numele celor doua castigatoare!


Ce castigati?

1 – o pereche de ciorapi pantalon cu microfibra 90den MondexCiorap cu clin la taliile 1-4, ciorap cu bazon la taliile 5-6 care tin de cald in zilele friguroase, detalii aici.
2 – o pereche ciorapi pantalon din microfibra Fiore Olga 100 den, detalii aici.
3 – o pereche ciorapi pantaloni Laura Baldini Siberia 120 den, detalii aici.

Sursa foto main: aici.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *