Skip to content

Cu ce accesorizam the little black dress

Este incetatenita ideea ca daca imbracam o rochie neagra, simpla, avem “teren de joaca” pentru cele mai sclipitoare si mai zornaitoare accesorii ca doar na, rochia fiind minimalista, bijuteriile trebuie sa creeze contrastul. Gresit. Sugestia mea, priviti-o putin pe Audrey Hepburn, un fashion icon incontestabil, si veti vedea cu cata gratie isi purta the little black dress, pe care, de altfel, a si facut-o celebra.

Am gasit o rochita neagra, adorabila, pe care da, mi-o doresc din tot sufletul, pe Designer Store. E decupata si in fata, si in spate, in asa fel incat iti pune in valoare partile cele mai feminine, fara a cadea insa in vulgar. Asta pentru ca e croita ireprosabil, cu o taietura liniara, usor asimetrica, dandu-i acel aspect chic si senzual pe care ni-l dorim de la rochita neagra.

 

Intrebarea e cum o accesorizam. Sugestia mea? Alegeti accesorii fine, din aur, argint sau, si mai bine, un colier de perle care arata aproape la fel de bine, chiar daca sunt fake-uri. Daca va prindeti parul la spate, purtati niste cecei lunguieti, care sa va incadreze chipul.

Desi cel mai bine arata un outfit all black, va puteti juca putin cu culorile si sa spargeti intunecimea negrului cu un plic rosu sau camel, cat mai mic, cu taietura angulara.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *