Skip to content

Cum arata moda 2011 la adolescenti

Destinatiile modei se schimba de la un sezon la altul, iar cand vorbim despre moda la adolescenti, ea e cu atat mai schimbatoare si inovativa. Iata cateva dintre tendintele 2011 in moda pentru adolescenti:

Gecile din piele. Asociate de prea multe ori cu cultura ghetourilor, in 2011 aceste jachete din piele au devenit adevarate statementuri in moda pentru adolescenti, mai ales daca le porti cu jeansi acid walsh si cu ghete cu siret, din piele intoarsa.

In 2011, indrazneste sa porti accesorii haioase si colorate! Cele de inspiratie victoriana au facut ravagii pe catwalk si e posibil sa coboare si in strada si in garderobele noastre de primavara-vara. Ca sa-ti faci o idee cum arata inspirate din lookul lui Johnny Depp din filmul Alice in Wonderland. Alege esarfe colorate, legate cat mai fantezist, palarii cu accente vintage, sacouri din catifea si camasi cu gulere rotunjite.

Jeansii skinny ies incet-incet din moda. Cine vine puternic din urma? Jeansii lungi si drepti, putin mai largi in partea de jos, cu talie joasa. Sunt disponibili pe orice culoare, de la clasicul denim albastru pana la champagne sau culori neon.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *