Skip to content

Cum asortam colantii. Noile culori aterizeaza in moda 2012

Daca m-ar intreba cineva de ce ador colantii colorati, raspunsul ar fi pentru libertatea pe care ti-o ofera. Libertatea sa te joci cu game cromatice, sa asortezi piese si accesorii, sa combini texturi si stiluri. Iar daca se pune intrebarea cum ii asortam,

Plus ca, daca de obicei nu ma aventurez spre haine color block, care sa-ti ia ochii cu intensitatea lor, colantii colorati pot deveni piesa centrala a intregului outfit.

Prezentarea colectiei de toamna 2012 a Annei Sui, una dintre creatoarele de moda din topul meu personal, a adus in prim-plan colantii colorati, pe care i-a asortat ca nimeni alta. Culoarea colatilor se regaseste fie intr-o piesa vestimentara din partea de sus, pe bluza sau pe jacheta, ba chiar pe caciula, fie in imprimeurile de pe rochita.

Colantii in culori contrastante , care nu se asorteaza cu nimic din tinuta, nu se mai poarta in 2012. La fel, colantii albi, atat de prezenti anul trecut, au disparut de pe catwalk.

Show-ul semnat Anna Sui iti livreaza toata inspiratia de care ai nevoie de cate ori esti in dilema cum sa asortezi colantii colorati. Check it out! 😛

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *