Skip to content

Cum sa-mi aranjez dressingul?

 

Arhitectii de astazi sunt pusi fata in fata cu o noua provocare. Dressingul. Toate femeile isi doresc asa ceva, o camaruta numai si numai a lor, care sa gazduiasca pantofii, gentile si accesoriile pe care le-au achizitionat de-a lungul timpului.

Nu toata lumea are norocul sa dispuna de o vila spatioasa, parca va si aud vociferand. De acord. Puteti sa va faceti dressingul si in camara, daca nu sunteti genul de furnicute care  pun borcane pe iarna. Adevarata provocare este insa cum ne aranjam dressingul. Cu siguranta nu vrem un haos al pantofilor si al gentilor, mai ales daca avem deja o colectie impresionanta.

Mobilierul unui dressing este cat se poate de minimalist. Cateva dulapioare cu rafuri, cateva umerase. O veioza care sa-ti puna in lumina colectia de pantofi si accesorii. O oglinda in care sa te vezi din crestet pana-n talpi. Pe principiul ca tu esti primul si cel mai aspru critic al tau. Si, desigur, un odorizant pentru camera.

Daca esti adepta pantofilor de lux, creatii ale unor designeri celebri, cea mai buna solutie este aranjarea in functie de marca. Mai ales ca semnatura unui anumit designer inseamna cateva elemente definitorii, care se regasesc in toate modelele de pantofi, sandale sau cizme care apartin unui brand.

Alta solutie este aranjarea in functie de sezon, sandalele cu sandalele, pantofii cu pantofii, cizmele cu cizmele. Aceasta este solutia cea mai eficienta, cred, care iti da posibilitatea de a gasi dintr-o privire perechea de pantofi pe care s-o incalti in functie de conditiile climaterice .

Sau, daca esti genul de femeie care se asorteaza din crestet pana-n talpi (desi poate ar trebui sa-ti schimbi acest obicei, caci nu se mai poarta tinutele asortate, pe care eu  le consider mai degraba manifestari ale unei fiinte maniacale decat manifestari ale elegantei, dar despre asta voi vorbi intr-un alt articol), ai putea sa-ti aranjezi pantofii cu geanta si bijuteriile si esarfa corespunzatoare, in functie de culoare si textura.

Oricare ar fi alegerea ta, un dressing “destept” poate fi raspunsul salvator la intrebarea:  “Oare cu ce sa ma imbrac azi?”.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *