Skip to content

Shopping for myself

Numiti-l un obicei egoist, dar mie uneia mai ca imi dau lacrimile de bucurie cand imi cumpar cate ceva pentru mine. Imi creste inima in piept si simt nevoia aproape instanta de a iesi in lume cu noua achizitie. Poate asta simteau femeile inca de pe vremea saloaneler de epoca, la marile baluri la care tinerele isi faceau iesirea in lume imbracate in rochiile cu crinolina, tocmai scoase de pe mana vreunui croitor celebru din Paris.

Dar mai bine sa nu va mai tin in suspans si sa va spun ce mi-am cumparat azi. Sandalele acestea, marca Pilar Abril, pe care le gasesc absolut adorabile. Exact atat de colorate incat sa am un look viu si tonic, dar nu atat de colorate incat sa cad in ridicol. Chiar daca au un toc de 9 cm, sunt incredibil de comode la purtat. Va dati seama ca le-am facut deja iesirea in lume. Nici nu se putea altfel.

Prima care le-a vazut a fost vecina de dedesubt. Asa facem tot timpul, ne prezentam achizitiile una alteia. Abia mai tarziu le aratam si prietenilor pe ce am mai dat banii. Pana la urma e o chestiune intre fete, nu-i asa? Asta pana in momentul in care  ma afisez cu ele si e nevoit sa recunoasca faptul ca imi vin ca turnate.

De obicei imi cumpar sandale doar dupa ce derulez in minte  un inventar complet al hainelor din garderoba care se potrivesc. De data aceasta insa, am actionat sub puterea impulsului. Mi-au placut din prima sandalele si ce mi-am zis? Las’ ca voi gasi eu ceva care sa mearga cu ele. Azi le-am purtat la jeansi indigo. Dar cum vin caldurile, trebuie sa scotocesc prin sifonier dupa o rochita de vara uni.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *