Skip to content

Cum sa te imbraci cu stil

Chercher le style, acesta pare a fi dictonul iubitorilor de moda de pretutindeni. Cum insa sa te imbraci cu stil nu tine nici de cati bani ai in portofel, nici de cat de mult colinzi mall-urile, trebuie sa ai in vedere cativa pasi pentru a-ti pregati terenul pentru un stil numai al tau.

In primul rand, nu tine cont prea mult de parerea celorlalti atunci cand iti alegi outfiturile. Fii sincer cu tine si recunoaste ca foarte putini oameni dupa a caror parere te ghidai acum 10 ani mai exista si azi in viata ta. Iata de ce trebuie sa-ti formezi si sa-ti pastrezi vocea proprie in materie de stil vestimentar, fara sa te cantonezi de parerea celorlalti.

Apoi, e esential sa investesti in tine. Citeste reviste si site-uri pe nisa fashion, colinda galerii de arta, educa-ti simtul culorilor si al proportiilor vizualizand fotografii artistice, informeaza-te, asa incat sa iti formezi o baza pentru un stil propriu, inconfundabil.

Cauta adanc in tine si gaseste trasaturile care te definesc cu adevarat, nu incerca sa imiti sttolul nimanui. Adapteaza-ti tinutele la ceea ce esti, si nu te sfii sa il afisezi, dupa ce il ajustezi putin, in functie de dress code-ul ocaziei, desigur.

Investeste in cateva piese de baza ale garderobei, care nu se demodeaza cu una cu doua, si care te avantajeaza ca si croi si culoare. Pe care le poti scoate din anonimat cu ajutorul accesoriilor, pe care nu trebuie sa le neglijezi niciodata. Vei vedea ca de fapt accesoriile sunt cele care, daca stii sa le combini cat mai fantezist, te scot definitiv din anonimat si iti evidentiaza imaginatia si simtul estetic.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *