Skip to content

Cum se imbraca romanii

In privinta stilului vestimentar as spune ca la noi functioneaza foarte bine spiritul de turma. “Daca are ea, eu de ce sa n-am?” Si uite-asa, desi am fugit atata de uniforme, tot la ele se ajunge, atata doar ca de data aceasta sunt branduite.

Plus ca da, fara discutie, suntem balcanici. Cum se reflecta asta in stilul de a ne imbraca? Accesoriile trebuie neaparat sa zornaie, sa fie cat mai masive si sa straluceasca din toate caratele. Sau daca nu prea au carate, nici o problema, si tinichelele au luciul lor. Asta pana ruginesc.

Fetele noastre sunt frumoase, nu mai e nevoie de nici o validare in sensul asta. Dar parca arata prea multa piele. Sa fie pentru ca la noi sezonul cald e mai scurt si nu vor sa piarda nici o raza de soare ca sa-si etaleze atuurile naturale? Cine stie? Cert este ca un stil care acopera ceva mai mult poate fi la fel de sexy si mult mai misterios.

Oricum, in ultimii ani, de cand avem si noi acces la magazinele online si la colectiile de afara, am remarcat o imbunatatire graduala a felului de a se imbraca al romanilor. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Sfatul meu? Informeaza-te, experimenteaza mereu, combina piesele pe care le ai deja prin garderoba, fa achizitii inteligente, nu doar de dragul trendurilor de sezon, gaseste accesoriile care te definesc si ai toate premisele sa devii un fashion icon in mica ta comunitate!

Foto via zastavki.com

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *