Skip to content

Forma unghiilor in functie de aspectul degetelor

Oricat de mult ti-ai dori unghiile vedetei pe care o idolatrizezi, ale prietenei pe care o invidiezi pe ascuns pentru unghiile perfecte sau ale modelului din pictorialele din revistele glossy, trebuie sa stii ca forma unghiilor tale este unica, inconfundabila, asa incat tot ce poti face este sa ti le pilesti in asa fel incat sa le pui cat mai bine in valoare.

Si nu uita, indiferent de tendinte, unghiile ingrijite sunt vitale pentru un look curat, natural si seducator.

Ai putea incepe prin a observa forma degetelor tale: cat sunt de groase/subtiri, cat sunt  scurte/lungi. Dupa ce ai facut acest pas, iata care iti sunt optiunile:

Daca ai mainile patrate, cu degete late si scurte inseamna ca ti se potrivesc unghiile scurte, cu colturile rotunjite, pentru un aspect natural.

Daca in schimb ai degete subtiri si scurte, incearca cu incredere unghiile lungi, ovale, cu varfurile usor rotunjite.

Esti norocoasa cu degetele lungi si subtiri? Inseamna ca nu trebuie sa-ti bati prea mult capul cum sa-ti pilesti unghiile. Practic poti incerca orice forma, oricat de fantezista, totul e sa experimentezi. Pana la urma, forma unghiilor nu e ireversibila, asa ca, daca te plictisesti, poti incerca oricand ceva nou. Poti incerca chiar si unghiile ascutite, numite si unghii-stiletto, un fel de arma mortala :), mereu la indemana.

 

Pentru degete groase si lungi, poti incerca o manichiura cu unghii ovale, extrem de feminine:

Un truc: daca ai unghiile prea scurte, poti incerca o french manicure cu partea data cu oja alba mult mai inalta decat patul unghiei. Vei obtine efectul vizual scontat, unghiile tale vor parea mult mai lungi.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *