Skip to content

Genti la moda. Colectia toamna iarna 2011/2012 by Chanel

Pentru ca tot vrem sa ne imbogatim colectia de accesorii feminine cu noutatile de toamna, cei de la casa Chanel vin cu o galerie impresionanta de posete cu celebra monograma in partea frontala.

Din colectia de toamna -iana 2011/2012, mi-au atras atentia  doua genti Chanel. Modele care redefinesc conceptul Chanel, ducand designul spre noi limite ale stilului.

Prima,  pe tonuri de gri-charcoal, cu accente vintage, cu inchizatoare magnetica si cu maner din piele roscata, e accesoriul perfect la un outfit sofisticat. De remarcat romburile si monograma, cele care impun stilul inconfundabil Chanel.

Nu mai putin flirty, a doua geanta marca Chanel, cu paiete negre, ce reflecta lumina intr-un mod unic, cu monograma la vedere, e usor de asortat, atat la un outfit in culori vibrante, cat si la unul uni.

Recunosti din prima amprenta stilului Chanel, atat prin monograma celebrei case de moda franceze, cat si prin designul desavarsit, cu romburile care l-au consacrat.

In noua colectie de genti de la Chanel am observat mult mai putine posete cu lant, ceea ce m-a intristat putin, caci erau de departe preferatele mele. Astept insa colectia de primavara, poate le voi regasi acolo.

Foto via chanel.com


 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *