20 Sep

Hot or not? Ciorapi cu model

Un accesoriu care dezvaluie si ascunde, poate acesta este secretul pentru care ciorapii cu model au atras fashionistele din intreaga lume. Numiti si art stockings, ciorapi cu imprimeuri sau ciorapi tatuati, ei sunt apreciati de femei si adorati de barbati. La granita dintre lenjerie intima si accesoriu vestimentar, ciorapii cu modele au facut furori si pe runway.

Creatiile toamna/iarna 20101 Coco Chanel au fost desavarsite de cei mai fini ciorapi cu modele, cu logo-ul Chanel, trasi atat pe picioare, cat si pe brate. Rezultatul este un look foarte feminin si misterios.

Ciorapii cu imprimeuri colorate sunt un alt trend care castiga din ce in ce mai mult teren. Nu la fel de eleganti ca si ciorapii cu model pe aceeasi culoare, ei au insa avantajul de a conferi un look tineresc, cu o nota poznasa, foarte potriviti adolescentelor.

Am pastrat pentru final preferatii mei, ciorapii “tatuati”. Ciorapii marca Marchesa, cu aspect de tatuaje cu trandafiri negri, rasariti de sub o rochita de tul, au fost senzatia sezonului 2010/2011 in materie de ciorapi imprimati. Cu tatuaje de trandafiri negri sau cu tatuaje stelare, ciorapii creatie Marchesa sunt inspirati din reprezentatiile dansatoarei Lola Montez.

Comentarii

comments

3 thoughts on “Hot or not? Ciorapi cu model

  1. Mie imi plac,chiar detin cateva perechi (2-3),insa in ultima vreme nu prea am avut ocazia sa ii port (mai ales pe cele colorate).Nu cred ca se vor demoda,mai ales ca par accesoriul de importanta majora atunci cand e vorba de un outfit aparte.

  2. Thanks for your appreciation. Still, one little question. How can you read my articles since you don’t know Romanian?

  3. Great article. Very interesting information. I use to read about 15 blogs a day, but because my time is nowlimited, I only can read 1 or 2 now. And this is one of them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *