13 Oct

Hot or not? Tatuaje cu initiala

Sa-ti faci un tatuaj cu initiala ar putea parea o lipsa totala de inspiratie. Exista atatea modele creative de tatuaje, de la motive religioase, celtice, incase, pana la motive florale, astrologice sau animal prints. De ce sa ne limitam la o simpla initiala, care, dupa o vreme, s-ar putea sa nu mai insemne nimic? Pe cand el, tatuajul, este pe viata.

Veti spune ca este de fapt un tatuaj din dragoste. Ca initiala fiintei iubite este de fapt adanc incrustata in inima iar tatuajul cu initiala este doar un semn al acestei iubiri.

Bun, sa admitem ca este asa. Daca va hotarati sa va faceti un tatuaj cu initiale, a lui sau a ei, ca doar nu cu a voastra, exista modele fascinante din punct de vedere grafic. Unele atat de fascinante incat nici bu se mai descifreaza prea bine despre ce initiala e vorba. Litere gotice, chirilice, chinezesti, cu stelute, inimioare sau flori, cu picaturi de sange stilizate sau cu spini, cu aripi sau cu spirale.

Comentarii

comments

One thought on “Hot or not? Tatuaje cu initiala

  1. eu cred ca atunci cand mergi sa iti faci un tatuaj, acel tatuaj trebuie sa insemne ceva pentru tine. am mai vazut si eu multe persoane care si-au tatuat initiala persoanei iubite. nu spun absolut nimic, dar chiar nu mi se pare estetic cand vezi o litera de tipar aruncata pe nu stiu ce parte a bratului sau a piciorului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *