Skip to content

Ia-ti look-ul androgin la petrecere! Smoking si papion pentru femei, marca Pull&Bear

Ia-ti look-ul androgin la petrecere! Smoking si papion pentru femei, marca Pull&BearSe spune ca o femeie cu adevarat sexy e de doua ori mai provocatoare cand poarta haine barbatesti. Designerii par sa stie cel mai bine asta, asa ca si-au pus maiestria si imaginatia la lucru si au creat cateva colectii androgine to remember.

Cum preturile creatiilor exclusiviste sunt insa imposibil de atins de muritorii de rand, spaniolii de la Pull & Bear au lansat de curand o colectie intreaga pe aceasta tema, la preturi pentru mass market. De la veste cu gluga pana la smokinguri si papioane, pantaloni pana si taioare cambrate, o intreaga galerie de outfituri cu care sa faci un statement deliberat la petrecerea de firma din preajma Craciunului sau, de ce nu, chiar la revelion.

Cand vezi colectia, primul gand care iti trece prin cap este: “Unde sunt rochiile de altadata”. Dar la o privire mai atenta, realizezi ca un outfit cu accente masculine functioneaza uneori ca o oaza de creativitate si de indrazneala la un party la care toate femeile afiseaza clasicele rochii.

Ce zici, tu ai purta costum cu accente masculine la un party exclusivist?

Foto via Pull & Bear

Ia-ti look-ul androgin la petrecere! Smoking si papion pentru femei, marca Pull&BearIa-ti look-ul androgin la petrecere! Smoking si papion pentru femei, marca Pull&BearIa-ti look-ul androgin la petrecere! Smoking si papion pentru femei, marca Pull&Bear

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *