Skip to content

Parfumul perfect pentru fiecare sezon

Oamenii au parfumurile lor de suflet. Aromele cu care se simt in largul lor, legate prin fire nestiute de viata si de amintirile fiecaruia. Starile noastre de suflet se schimba insa, odata cu schimbarea anotimpurilor. Iata de ce sa purtam acelasi parfum tot anul, ba chiar ani de-a randul, poate fi nitel plictisitor. Atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru.

Sa vedem insa care sunt aromele ideale pentru fiecare sezon. Iarna, spre exemplu, este anotimpul aromelor uleioase, adanci si puternice. Coco Perfume de Chanel este o aroma bogata, cu note de scortisoara, vanilie, miere si ambra.

Parfumuri puternice sunt si aromele toamnei. Ambra si moscul se potrivesc de minune cu acest anotimp. Shalimar de Guerlain este sinonimul parfumului perfect pentru toamna.

Primavara si vara, zilele devin mai colorate si mai vesele. Natura se dezlantuie cu adevarat, iar aromele cele mai potrivite sunt cele usoare, ca briza sau ca o zbatere de aripi. Versiuni mai relaxate, cu note fructate, florale, care amintesc de dupa-amiezele insorite si de diminetile proaspete. Ce ma inspira? CK Summer, o aroma fresh, plina. Sau, pentru verile hot, in care tanjim dupa putina racoare, parfumul Aqua Marine de Bvlgari.

Dar voi? Ce parfumuri purtati in fiecare anotimp?

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *