Skip to content

Placi de par GHD, acum si in Romania

Bad hair day? Not anymore!

O veste buna pentru noi, fetele. GHD e prezent acum si in Romania. Deci, da, e oficial. De acum vom avea parte doar de Good Hair Days. ๐Ÿ™‚

Nu stiu cum e pentru voi, dar mie mi-a inseninat ziua. Am avut pana acum 3 placi de par, toate de firma, dar nu pot spune ca am fost pe deplin multumita de niciuna. De GHD auzisem demult, dar cum nu era disponibila nicaieri in Romania, n-am vrut sa platesc taxele de shipping, destul de piperate.

Si pentru ca am oftat de prea multe ori dupa parul matasos si ireal de stralucitor al vedetelor, voi investi si eu intr-o asemenea placa.

Dar sa va spun mai bine cate ceva despre brandul de placi de par GHD. Fondat in ianuarie 2001 in Leeds, Marea Britanie, GHD avea sa ajunga brandul de placi de par preferat de cei mai bine cotati hair stilisti din lume. Daca te intrebi cu ce placi isi indreapta parul modelele de pe catwalk, de au coama aceea lucioasa si matasoasa, raspunsul e acelasi. Un produs cu adevarat revolutionar, placa de par GHD e folosita de stilistii vedetelor, fiind considerata cea mai performanta placa de par care s-a inventat vreodata.

Oricat de rebel ti-ar fi parul, placile GHD, disponibile acum si in Romania, ย iti garanteaza un look impecabil in fiecare zi. Nu numai ca iti indreapta parul din cateva miscari, dar forma unica a styler-ului GHD iti permite sa-ti faci bucle mai stranse sau mai lejere, de diferite forme si marimi.

Tehnologia digitala folosita face ca placa sa se incalzeasca in cateva secunde, iar daca nu e folosita timp de 20 de minute, intra pe sleep mode. Ceea ce mie imi convine de minune, cum sunt indeajuns de aiurita incat sa-mi stric toata ziua intrebandu-ma daca am stins-o sau nu.

Daca vrei sa intampini si pe Facebook aparitia placilor GHD in Romania, acceseaza pagina GHD Romania. Check it out! ๐Ÿ˜›

Foto via ghdhair.com


STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *