Skip to content

Primăvara vine de la SpringFarma

Cri-cri-cri, toamnă gri,

Nu credeam c-o să mai vii

Când cu primăvara-n sânge

Viața la verde mă-mpinge.

Nu pentru că aș fi un greiere slăvit de leneș, ci pentru că toamna nu este pentru mine nici pe departe un anotimp al sfârșitului. Verdele e culoarea mea preferată, așa că nu-mi prea convine când vine hoața de octombrie și mi-l fură, schimbându-l în galben, portocaliu sau roșu. Îmi vreau verdele înapoi, și cum nu prea-l mai găsesc în natură, caut să aduc un stop de verde chiar aici, în umila mea, cu voia dumneavoastră, ființă.

Așa că ce m-am gândit eu într-una dintre după amiezile aurii de octombrie, când tot verdele pe care-l știam în parc se prefăcuse-n orice alte culori? Ce-ar fi să schimb toamna în primăvara? Oricum amândouă sunt anotimpuri de tranziție, plus că vremea nu mai e ce era odată. Așa că de ce nu mi-ar fi permisă o mica aroganță, să schimb adicătelea toamna în primăvara, să punem de-o primătoamnă, zic.

 

Cum v-am avertizat deja, pentru mine toamna e doar un început. Un început al sezonului de pregătire a Crăciunului, sărbătoarea mea preferată. Tipa aia super enervantă care ascultă colinzi cu 2-3 luni înainte de ajun și care caută cadouri și beteală de brad dinainte de Halloween și care îmbracă pulovere cu AMR n zile până la Crăciun sunt chiar eu. Nice to meet you!  Așa că vă dați seama că toamna e anotimpul în care intru în spiritul Crăciunului. HOHOHO!

De unde am energie? Simplu, din suplimente bine dozate și îndelung studiate. De pe un site care, la fel ca mine, a făcut din primăvară o stare de spirit. Eternă.

De ce i-am ales tocmai pe ei? Pentru că primăvara (spring) este un izvor de sănătate, iar SpringFarma este un loc fresh plin de dinamism, mereu în schimbare, o farmacie care privește mereu înainte. SpringFarma îți aduce primăvara acasă, comenzile înfloresc în livrări rapide și sigure, iar zumzetul prețurilor mici te înconjoară permanent. Spring este dinamismul de care aveam nevoie a acest sfârșit de an. La springfarma.com găsesc oricând o farmacie de încredere, o echipă de specialiști și profesioniști care sunt mereu alături de mine.

 

D3-ul, vitamina C, cătina, propolisul sunt doar câteva dintre ingredientele care fac minuni în ce privește imunitatea. Un adevărat cocktail de vitamine și plante binefăcătoare, un cocktail ce te poate scoate din iarnă sănătos, intact, energic.

Soarele e binefăcător. Soarele e vesel și adesea orbitor. Dar când nu prea mai e la datorie, pe cer, ce te faci? De unde-ți iei puterea și energia? Din vitamina D, desigur! Eu iau în sezonul acesta Naturalis Vitamina D3 2000 UI de la springfarma, un supliment alimentar esențial pentru menținerea sănătății oaselor și dinților și pentru buna funcționare a sistemului imunitar, fiind doza optimă pentru a funcționa în parametri…primăvărateci.

Pe urmă vine partea de frumusețe. Sunt un mare fan al frumuseții naturale. Dar pentru mine “naturală” nu înseamnă doar gene bune, moștenite de la generații si generații de predecesoare care au frânt inimi și au inspirat pictori, ci și câteva doze de colagen pulbere, plus câteva creme hidratante, cum sunt fiolele Collagen Boost La Cabine de la SpringFarma.

Gama La Cabine conține fiole ambalate individual sau în pachet de 10, ce acționează pentru probleme specifice ale tenului. Aceste fiole pentru ten conțin doza exactă de care are nevoie pielea, iar creșterea cantității de colagen din piele are efect vizibil în restructurarea tenului și într-un contur al feței remodelat.

Cu spilanthes acmella, tetrapeptide, scualen și L-Carnosina, flacoanele concentrate pentru față cu colagen pur previn apariția ridurilor și pierderea elasticității. Exact ce-i trebuie tenului meu ca să simță că e primăvară din nou.

Anul acesta va rămâne în viața mea ca anul în care m-am apucat de alergat. Eu, cea care zeci de ani am strâmbat din nas la tot ce înseamnă sport, am reușit să-mi fac o rutină din a alerga 25 de kilometri în fiecare săptămână. Articulațiile, oasele și mușchii simt cel mai de la firul ierbii presiunea enormă pe care trebuie s-o poarte la atâta amar de kilometraj. Așa că vin în ajutorul lor cu un prdus testat, bifat, asimilat de pe SpringFarma: Collanol.

Datorită formulei sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor și îmbunătățește mobilitatea acestora.
Exact ce le trebuia articulațiilor mele chinuite.

Sunt cunoscute cinci tipuri de colagen, dar numai unul dintre ele este benefic pentru articulațîi, cartilaje și ligamente – acesta este colagenul tip II. Colagenul intact tip II, denumit și nedenaturat, care se găsește în Collanol, este singurul colagen natural cu spirală tridimensională a moleculei complet conservată. Datorită acestei spirale triple, odată ajuns în intestinul subțire, colagenul intact tip II provoacă o reacție imună, denumită toleranță orală.

Mecanismul său unic de acțiune face ca acest tip de colage să aibă eficiență ridicată pentru doze mici – doar 40 mg pe zi (exact cantitatea care se află într-o capsulă de Collanol).
In plus, este imbogătit cu extractul concentrat din curcumă sub formă micelară, o sursă bogată de curcumină. Aceasta are o acțiune puternic antioxidantă și antiinflamatoare. Este demonstrat că extractul micelar din curcumă atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai puternică comparativ cu extractul obișnuit din curcumă. Astfel se explică eficiența să ridicată în doze mici – doar 500 mg curcumină micelară este echivalent cu aproape 4 g pulbere curcumină brută. Peste toate, doza mea zilnica de Collanol conține și cantități ridicate de vitamina C, vitamina D3, cupru și mangan.

Ei, v-am înnebunit cu colagenul, dar sunt prea entuziasmată de noua mea descoperire ca să nu v-o împărtășesc și vouă. De la 1 iulie 2021, Farmacia la Preț Mic a devenit Springfarma.com și ne promite o primăvară perpetuă de oferte și prețuri mici, așa ca veți găsi acolo tot ce v-am enumerat deja. Pregateste-te pentru Black Friday la SpringFarma!

Iar rebranding-ul lavandesque e pur și simplu adorabil, îmi amintește de nesfârșitele câmpuri cu lavandă pierzandu-se într-o mare de mov, până la linia orizontului. Hai, nu mai sta pe gânduri, ia și tu un braț de verde, o mână de mov, scaldă-ți fața în colagen, vitaminizează-te cum se cuvine și vei simți ca mine: că primăvara poate fi, de ce nu, eternă.

 

Indiferent de vreme, trăiește ca și cum ar fi primăvară. – Lilly Pulitzer

 

Articol scris pentru SuperBlog, ediția de toamnă 2021.

Sponsor:

 

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *