Skip to content

Rujul rosu, cum il purtam

Daca in intunecatul Ev Mediu riscai sa fii arsa pe rug daca erai surprinsa cu buzele rosii, in zilele noastre vedete ca Gwen Stefani sau Christina Aguilera isi afiseaza cu nonsalanta buzele sangerii pe paginile tabloidelor. Si totusi, exista femei care nu se incumeta sa poarte ruj rosu. Pentru a darama acest tabu, iata cateva tips-uri despre cum sa purtam rujul rosu, fara a cadea in vulgaritate:

Rujului rosu ii sade bine cu pielea alba. Cu cat tenul tau este mai deschis, cu atat mai bine va arata pe buze. Daca ai tenul masliniu sau galbui, aplica un strat de pudra pentru o nuanta ceva mai deschisa, inainte de a aplica rujul.

Alege cu atentie nuanta de rosu. Daca ai tenul putin galbui, alege un ruj rosu pe tonuri calde, cu putin maro. La un ten alb ca spuma laptelui, se potrivesc tonurile ceva mai inchise, de plum, iar la un ten masliniu, nuantele usor caramizii.

Machiaza-ti ochii si pometii cat mai discret. Nu te aventura la farduri de ochi colorate, nu-ti accentua pometii, altfel risti sa arati ca un clovn. Alege in schimb un machiaj discret, lasa-ti buzele rosii sa iasa in evidenta. Pentru machiajul ochilor renunta la tus, aplica doar mascara.

Unghiile nu trebuie sa fie neaparat rosii. Sau daca sunt, ai grija sa fie exact aceeasi nuanta de rosu cu rujul. Dar mai bine alege o french manicure, arata mai curat si mai stylish la un ruj rosu-intens.

Contureaza-ti buzele inainte sa aplici rujul. Asta pentru ca rujul rosu are tendinta de a se intinde. Contureaza-le pe interior cu un creion de buze pe aceeasi nuanta cu rujul.

Dupa ce ai urmat toti acesti pasi, te poti aventura si tu la un lipstick rosu-rosu. Efectul? Un look sexy si provocator, care iti va deschide usi pe care le credeai inchise pe vecie.

Foto via articles.lovingyou.com

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *