Skip to content

Sneakersi inalti, cu carouri – pentru fete cu atitudine

O versiune ceva mai punk a sneakersilor, la fel de usori si de comozi insa, sunt acestiĀ sneakersi inalti din panza cu carouri alb-negru. Noutatea? Urca pana la genunchi si, paradoxal, arata chiar bine. Taietura si printul sunt de inspiratie punk. Asta daca stiti ghetele punkerilor cu siret, pana la genunchi si celebrele camasi cu carouri.

Sneakersi inalti, cu carouri

Suspectez ca sneakersii inalti cu carouri vor face furori printre adolescente in acest sezon. Purtati la o fustita scurta sau la pantaloni scurti sau pescaresti, la un top cu printul tau preferat si la un hanorac din textura placuta, poti face un adevarat statement in mica ta comunitate. Sunt sneakersii pentru fete pe care am pus ochii in ultima vreme. Atentie insa, pentru fete cu atitudine!

Sneakersi inalti pana la genunchi, cu stelute

 

Daca preferi alte printuri si carourile ti se par plictisitoare, nici o problema: Converse s-a gandit deja si la asta si a creat aceste incaltari pana la genunchi, cu zeci de stelute de diferite marimi.

Oricare ar fi preferatele tale, aceste incaltari din panza iti vor da un aer scolaresc si jucaus. Joaca-te si tu cu diferite tint, portend de la acesti sneakersi pana la genunchi. Imaginatia nu are limite!

 

Citeste si: Baschetii de Dragasani sau sneakersii Converse?

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *