Skip to content

Ce inseamna stilul boho-chic

 

Inspirat din texturile, printurile si podoabele hippie si boeme, stilul boho-chic revine obsesiv in moda, atat pe runway cat, mai ales, pe paginile tabloidelor, ca stil preferat al vedetelor din Statele Unite ale Americii si din Marea Britanie.

Sienna Miller si Kate Moss in Marea Britanie si Mary-Kate,  Nicole Richie si gemenele Olsen in Statele Unite au fost supranumite boho-babes, pentru entuziasmul cu care au adoptat acest stil.

Cu influente pre-rafaelite, infloritor in anii ’60, stilul boho-chic revine in 2011 cu elemente care iti condimenteaza tinutele. De la cordelute, la funde si imprimeuri florale, accesorii cu pene, inspirate din podoabele triburilor navajo, pana la vestutele sin blana artificiala, flip-flops cu margele aplicate si ochelari de soare supradimensionati, cu lentila in degrade.

Cum as putea celebra ultimele zile de vara daca nu exprimandu-mi emotiile, creativitatea si pofta de viata? Incepand chiar cu outfiturile si accesoriile. Si cum moda devine din ce in ce mai permisiva, pot experimenta senzatia de libertate la cel mai inalt nivel. Cum? Foarte simplu, atata vreme cat stilul boho-chic face furori in aceasta vara.

Un maieu strans pe trup, o rochita mai larga, din texturi naturale (in sau bumbac), incinsa cu cureluse subtiri, din piele impletita, sandale romane cu bareta pe glezne, o esarfa imprimata, legata cat mai fantezist, bratari multiple pe brate, in stil tribal, o bratara de glezna si gata, esti si tu o boho-babe careia nimic nu-i sta in cale.

 


STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *