Skip to content

Stil de zi ploioasa. Activeaza-ti scutul contra murdariei

Ce urasc cel mai mult intr-o zi ploioasa? Faptul ca trebuie sa fac eforturi supraomenesti pentru a-mi pastra un outfit impecabil. Din fericire, industria modei ne pune la dispozitie o adevarata armura contra vremii urate, asa incat putem alege haine si accesorii care sa actioneze ca un scut impotriva ploii. Plus ca hainele si accesoriile de ploaie sunt disponibile pe diferite stiluri, de la cel clasic la cel glamorous sau extravagant, pe tonuri neutre sau, dimpotriva, in culori neon.

Dar, zic, daca tot e vremea mohorata, nu mai bine ne inveselim putin ziua cu un outfit in culori vibrante? Mai ales ca cele mai noi tendinte la pelerinele de ploaie merg tocmai spre astfel de culori si spre croiul cu piept dublu.

 

Cizmele de ploaie in tendinte sunt si ele, cat mai colorate si mai imprimate si, pentru a asigura protectie contra umiditatii si murdariei, cat mai inalte. Adorate de unii, dispretuite de altii, care le numesc sugestiv “moartea pasiunii” cizmele de cauciuc sunt, fara discutie, extrem de practice intr-o zi ploioasa. Se potrivesc insa doar fetelor foarte tinere, daca ai depasit o anumita varsta risti sa cazi in ridicol cu ele in picioare. Poti alege insa bocanci inalti, cu siret, sau cizme pana la genunchi.

 

Si, accesoriul de top pe vreme ploioasa e, desigur, umbrela. De top si pentru ca o tii deasupra capului, si pentru ca e cu adevarat un must. Anul acesta se poarta umbrelele cat mai fanteziste, colorate pe nuante girlie, de la roz prafuit pana la mov sau plamaniu.

Inarmata cu toate aceste accesorii, nimic nu-ti va mai sta in cale. Nici macar intr-o zi ploioasa!


STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *