Skip to content

Trend 2011. Pantofii oxford fara toc

Departe de pantofii spectaculosi, arhitecturali de -a dreptul, pe care ii vedem de obicei pe runway, pantofii oxford fara toc sunt mai degraba simpli si oarecum masculini. Ceea ce nu ii face insa mai putin indragiti.

Extrem de versatili si de comozi, pantofii oxford au fost scosi in lume si, implicit, pe primele pagini ale tabloidelor, chiar de ele, divele de la Hollywood. Sienna Miller si Rihanna sunt doar cateva dintre vedetele care au dat tonul la acest trend.

Cum sa-i porti

Ii poti purta pe aceeasi nuanta cu ciorapii sau cu colantii, daca ii porti la fustita, pantaloni scurti sau la sarafan. Efectul? Picioarele tale vor parea mai lungi. Daca ii porti fara ciorap, la picioarele goale, alege o nuanta nude la pantofii oxford, din aceleasi motive.

Se potrivesc la fel de bine la pantalonu trei sferturi sau la jeansi evazati. Evita insa pantalonii foarte lungi si stramti in partea de jos cand esti incaltata cu ei.

Cel mai bine se potrivesc ¬†unui outfit in stil londonez, un sacou sau un trenci din tweed, o fustita cu carouri in stil college girl, o camasa si o esarfa se “inteleg” de minune cu pantofii oxford.

Incearca-i si tu!

Foto via thedailypump.com

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *