Skip to content

Trend de somnambul. Vedete in pijama, pe strada

Trend de somnambul. Vedete in pijama pe stradaCu totii am avut fantezii sa iesim pe strada in pijama, sa ducem cu noi si afara confortul din asternuturi. De aici insa si pana la a face din asta un fashion trend, este cale destul de lunga. Nu si pentru vedetele de la Hollywood, care nu s-au sfiit sa se afiseze pe strada sau la evenimente mondene in pijamale din matase, cu reflexii stralucitoare sau cu printuri minuscule.

Asa cum ne-a obisnuit, Rihanna e printre primele celebritati care a adoptat noul trend. Au urmat-o vedete ca Elisa Sednaoui, Salma Hayek, Ulyana Sergeenko, Sofia Coppola, Viviana Volpicella, Marina Larroudé, Salma Hayek sau Caroline Sieber, care au tranformat pijamalele  traditionale in veritabile tinute de zi. Nu inainte de a le accesoriza cum se cuvine, desigur.

Case de moda ca Dolce&Gabbana sau Emilio Pucci au creat astfel de pijamale outdoors. Sa vezi astfel de pijamale purtate pe strada poate parea un trend de somnambul pentru unii, sau o tendinta fashion avangardista pentru altii. Si oricat ar fi de noncomformista noua moda, senzatia de confort anuleaza orice controversa.

Trend de somnambul. Vedete in pijama, pe stradaFoto via redcarpet-fashionawards.com

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *