Skip to content

Tunsori scurte pentru fata rotunda

Daca ai fata rotunda, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa te tunzi o data. Daca totusi hotararea ta este definitiva si irevocabila, iata cateva freze pentru fata rotunda care nu fac fata sa arate mai mare.

Partile cele mai rotunde la acest tip de fata sunt obrajii si urechile. De aceea este o greseala sa adopti o tunsoare medie, cu bucle si volum in partea urechilor, caci fata iti va arata si mai lata. Cea mai buna alegere in cazul tau este o tunsoare cu volum in partea de sus, ca un fel de coroana, care iti va alungi chipul si iti va prelungi in mod fericit trasaturile. Poti alege o tunsoare pixie, asimetrica, sau un bob scurt, cu volum in partea de sus, cu parul dat peste urechi pe lateral si cu un breton filat.

Ideea e sa optezi pentru o coafura bine definita, asimetrica, pe care o poti aranja cu ceara de par pentru a-i da stralucire si o textura cat mai fina.

Nu exista o freza universal valabila pentru  fata rotunda, dar daca ne uitam la Cameron Diaz sau la Drew Barrimore vom observa ca, desi au fata cat se poate de rotunda, nu s-au cantonat intr-un anumit tip de coafura, experimentand diferite stiluri si tunsori de-a lungul timpului.

Citeste si: Cum iti alegi culoarea parului in functie de ten si de ochi?

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *