Skip to content

Hot or not? Machiaj semipermanent

Ce-ai zice daca ai putea sa uiti de creioanele dermatografe, de tusul de ochi sau de peria de sprancene? Sau poate ai sprancene prea rare sau conturul buzelor prea sters. Daca ai arata la orice ora din zi si din noapte ca si cum ai fi proaspat machiata? Tentant sau ce?

Machiajul semipermanent este inovatia specialistilor pentru a ne contura trasaturile. Astfel de machiaje se executa in saloane specializate, dupa ce pielea a fost data cu crema anestezianta. Aparatul folosit la machiajele semipemanente are ace cu mai multe varfuri, cu ajutorul carora pielea capata mai mult pigment. Chiar daca descrierea v-a facut sa va ganditi la salonul respectiv ca la o camera de tortura, trebuie sa stiti ca procedura este nedureroasa si machiajul nonalergenic.

Machiajul trebuie insa reinnoit periodic, atunci cand pigmentul se sterge. Plus ca exista riscul sa va plictisiti de el. Pe mine nu ma tenteaza un astfel de machiaj. Oricat de talentat ar fi cel care il executa, eu una nuĀ  dau sprancenele naturale pe cele machiate. Daca ne facem cu orice ocazie chestii permanente, semipermanente sau cum or fi ele, unde mai este naturaletea?

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *