Skip to content

Accesorii par mirese 2010

Mireasa este vedeta icontestabila a nuntii, nu mai incape discutie. Daca accesoriile de par sunt in mod normal simple anexe ale unui outfit, in cazul miresei ele sunt tusa finala a unei coafuri senzationale.

Goana dupa un stilist talentat care sa se ocupe de coafura miresei este floare la ureche fata de cautarea unor accesorii de par, care sunt destul de greu de gasit la noi.

Inca ceva. Rochiile de mirese nu sunt neaparat 100% albe. Nu putem alege accesorii albe la o rochie bej sau rox. Tebuie sa gasim ceva pe aceeasi nuanta. Iate cateva propuneri, coronita vintage si coronita mirese cu cristale, manufacturate in cele mai luxoase ateliere de bijuterii de mireasa.

 

O coafura “lucrata” merita sa fie pusa in valoare de accesorii cat mai stralucitoare si mai finute. Am gasit o colectie de accesorii de mireasa senzationale la Matthew and Melka. Manufacturate cu migala si cu daruire, aceste acccesorii de mireasa au puterea de a pune in valoare nu numai coafura, ci si culoarea ochilor si stralucirea tenului miresei, trasaturile si sclipirea de fericire din ochii miresei, intotdeauna inconfundabila.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *