Skip to content

Machiajul pentru iarna 2010 – printesa zapezii

Pentru aceia care credeau ca stralucirea si irizatiile halucinante ale anilor trecuti au palit in 2010, iata ca trendul pentru aceasta iarna le-a deturnat asteptarile. Stralucirea se poarta. Din nou.

Pe ochi si pe pometi mai ales, buzele au ramas neatinse, preferatele make-up artistilor fiind in continuare rujurile nude si balsamurile de buze.

Pentru ochi insa, tendintele sunt clare. Misteriosii smokey eyes au fost abandonati in favoarea unor ochi de craiasa a zapezilor, cu irizatii de poveste pe la colturi. Un machiaj pe care il puteti executa acasa, cu putin antrenament.


Putin fard argintiu pe la colturile interioare ale ochilor, fara creion dermatograf, folositi doar mascara stralucitoare pentru gene si fard mat, cat mai deschis la culoare, pe pleoapele superioare si pe la colturile exterioare ale ochilor.

Se intelege ca un astfel de machiaj nu merge cu cearcanele. Asa ca acoperiti-le cu un concealer de calitate, pentru a nu risca sa aratati ca o printesa a zapezii nedormita de multisor.  Efectul este un look proaspat, de printesa ruseasca, pe care barbatii pur si simplu il adora!

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *