Skip to content

Adio ace de brad pe parchet, bun venit magie!

După un deceniu în care mi-am ales brazi de Crăciun pe principiul: “Să fie naturali, pe urmă vedem noi cum facem”, anul acesta am de gând să schimb foaia. Bradul de Crăciun e elementul central al casei în perioada sărbătorilor, sub el se adună toată familia, iar cel mic e de 10 ori mai încântat decât tot ceilalți la un loc, mai ales la momentul aprinderii luminițelor din instalație.

Pentru bucuria aceasta imensă, voi alege cel mai frumos, cel mai ușor de întreținut, cel mai eco-friendly brad din câți există. Dacă și voi aveți aceeași dilemă: natural vs artificial, las mai jos câteva dintre argumentele pentru care mă îndrept spre unul artificial.

 

Colaj realizat cu Canva

De ce îmi doresc un brad artificial de Crăciun?

M-am documentat îndelung și am ajuns la următoarele concluzii în privința brazilor artificiali:

Chiar dacă brazii naturali sunt superbi, ei vin la pachet și ace care se desprind și cad. Numai eu știu de câte ori pe zi trebuie să aspir acele de brad, mai ales că mai contribuie și pisica cu scuturatul lui când ți-e lumea mai dragă. Mai mult, un brad natural care să aibă ramurile egale și să fie bogat-bogat este greu de găsit. Bradul artificial, în schimb, e impecabil.

Ca preț, ieși mai bine, mai ales pe termen lung, decât în cazul brazilor naturali. Evident că folosind același brad câțiva ani la rând, fac economii serioase, bani care îmi rămân pentru alte cheltuieli.

Când vorbim despre brazi artificiali, aceștia sunt ușor de transportat. Bradul artificial, chiar dacă are 2,5 metri, este făcut pachet într-o cutie destul de mică și este ușor. Îl cumperi de unde vrei și-l poți duce oriunde fără bătaie de cap.

Tuturor ar trebui să ne pese de planetă. Cumpărând un brad artificial, salvezi un petec de pădure. Gândește-te așa: în loc să tai câte un brad în fiecare an, poți cumpăra un brad artificial pentru ani întregi de acum înainte.

Spre deosebire de brazii naturali, cei artificiali sunt disponibili în modele fie similare cu cei naturali, fie pot fi mai excentrici, mai deosebiți. Pot alege modele în diferite nuanțe de verde, ninși sau neninși, gata decorați sau nedecorați, cu ace 3D sau nu, de pe BraziCraciun.net. Cu o asemenea diversitate de brazi, ai libertate maximă de a alege modelul perfect pentru familia ta!

Pe lângă motivele de ordin estetic – modelele superbe pe care le-am găsit pe site, iată și argumente de ordin pragmatic pentru care am ales să-mi cumpăr bradul de la ei:

 

Confruntarea dintre un bradul natural și un Brad Artificial e cu atât mai reală cu cât, de câțiva ani buni, tot mai multe case primesc în sufragerie un minunat brad artificial. Dacă alegi un model deosebit, vei avea mai puțină bătaie de cap și la fel de multă magie de Crăciun.

Sunt prima din cartier care-și aprinde luminițele de Crăciun

 

Mai e puțin și mă apuc de cumpărăturile de sezon. Și, ca de obicei, voi fi prima care-și decorează apartamentul de Crăciun. E perioada mea preferată a anului, așa că abia aștept să-mi pun luminițele de Crăciun la ferreastră. Voi da startul și anul acesta atmosferei de sărbătoare, cu magie cu tot. Că vor fi unii care-și vor ridica câte o sprânceană când vor trece pe sub geamul meu, asta chiar nu mă deranjează. Haters gonna hate. Eu îmi umplu sufletul de bucurie când copiii din cartier arată cu degetul spre luminițele de la geamul meu în timp ce bucuria li se citește pe chipuri.

Iată modelul de brad pe care mi-l doresc de Crăciun: Brad Artificial Trident de 2 metri jumătate, cu aspect natural și cu ramuri cu terminații aurii cu aspect de picături de rouă și merișor auriu. E adorabil, abia aștept să-l văd tronând în sufragerie. Până și pisica a tors mai lung când l-a văzut pe net.

braze artificial de CraciunFoto via: BraziCraciun.net | Model Brad Trident

Hai că deschid în curând sezonul cumpărăturilor de sezon și am o grămadă de alegeri de făcut. E bine că m-am hotărât deja în legătură cu modelul de brad, asta era cel mai important. A început numărătoarea inversă până la Crăciun, și asta e suficient că să-mi însenineze sufletul, indiferent de cum mi-a fost ziua.

Decorarea bradului de Crăciun e o poveste în sine, despre care vă voi povesti la timpul potrivit. Pisica îi va testa, parcă văd, susținerea în suport, iar cel mic va sta câteva ore bune sub brad, uitându-se din diferite unghiuri la luminițe, cu ochii mijiți.

Să-nceapă magia!

Dar voi? Spre ce model de brad de Crăciun vă îndreptați aténția anul acesta? ȘI care sunt motivele pentru care alegeți un anumit model? Vă aștept în secțiunea de comentarii.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *