Skip to content

Călătoriei îi șade bine cu tehnologia

Dacă ar fi să îmi lipesc o etichetă pe frunte, aș scrie Nomad by nature, vorba englezului. Sunt norocoasă să trăiesc în Europa, să am libertatea de a călători. Stiu, vă gândiți că sunt nițel defazată. Adevărat, dar situația cu COVID-19 nu va dura o veșnicie, și în curând se vor deschide din nou granițele spre orice destinație va dori inimioara mea.

Între timp, stau în casă și îmi fac stocuri. Nu, nu de mâncare. De soluții tehnologice care să-mi facă viitoarele vacanțe și mai frumoase.

Înainte să vin cu mica mea listă de accesorii esențiale de călătorii, vreau să subliniez un lucru. Arthur C. Clarke spunea că “O tehnologie suficient de avansată e echivalentă magiei”. Eu spun doar atât: se fac mult prea multe diferențieri între tehnologie și umanitate. Ei, tocmai aici e miezul: tehnologia trebuie să vină în sprijinul omenirii. Nu e loc de conflicte între una și alta. Tehnologia e aici să ne facă să mărim ochii de uimire. E aici ca să ne dezvăluie noi universuri, noi imagini și rezoluții. E aici să ne dezvăluie cât de mult putem noi, oamenii, visa.

Imagine realizată cu Canva.com


Ești stresat și copleșit?

Să călătorim un pic!

Dacă nu se poate-acum,

Până nu se face lumea scrum,

Putem călători virtual,

Tre’ să dai doar pe-un canal,

Sau să te pui la un joc,

Să învingi, să ai noroc,

Pe tărâmuri virtuale,

Să te poarte, și-n rafale

La shootere să împuști,

Si apoi să faci un țuști

De pe scaunul gaming sari,

De la senzațiile tari.

Direct in sufrageria,

Unde-ți mufezi căblăria,

Căci ai accesorii cool

Pentru un sezon mai full

De gaming și relaxare,

De antren și vizionare.

Facebook | Spacer

Ei, fie că ne încingem la un joc, cum fac unii prieteni de-ai mei așezați comod în scaune gaming (de nici la telefon nu mai răspund cu orele), fie la un serial pe Netflix care să-ți ocupe tot weekendul, fie, ca mine, visați la viitoarele călătorii și vă faceți liste de accesorii, pe Spacer găsești tot ce-ți trebuie pentru a-i spune “Bine-ai venit” tehnologiei în viața ta. Cei de la Spacer – IT comes home și-au propus (și au reușit) să aducă mai mult confort tehnologic în viața noastră, prin echipamentele electronice și IT livrate în fiecare casă. Ei livrează o gamă largă de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri etc.

Un alimentator auto, câteva accesorii smartphone, o baterie externă, câteva carduri de memorie pe care să-mi stochez stiva de fotografii la rezoluție maximă și de filmulețe HD pe care le fac când călătoresc, un selfie stick, vreo două rucsacuri, genți, un set de huse de telefon cu design mai relaxat, așa, ca de vacanță. Un card reader extern cu interfață USB și o folie de sticlă cu protecție 3D Spacer pentru Iphone-ul meu 7+, pentru că am tendința, mai ales în vacanță, să-l cam nenorocesc :P.


Și tot pentru că am tendințele acestea destructive față de bietul meu telefon, îmi voi comanda și o husă de telefon super transparentă Spacer pentru Iphone 7. De ce vreau neapărat una super transparentă? Pentru că îmi place prea mult designul telefonului ca să-l ascund sub vreo husă mată, butucănoasă. Las-așa, frate, să se vadă că-i iPhone!

Imagine realizată cu Canva.com


Ei, cu o asemenea listă, altfel îmi planific city break-urile ce vor să vină!Articol scris pentru proba a cincea a Spring SuperBlog 2020.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *