Skip to content

Cashback, Baby!

Bază animație Pixabay, prelucrare Canva

Din prima clipă în care a văzut-o și-a dat seama că i s-ar potrivi de nevastă. Era ceva în ea care îl calma și îi era nespus de familiar, ca și când ar fi cunoscut-o dintr-o altă viață. Lumina din ochii ei se întâlnise doar preț de câteva secunde cu lumina din ochii lui, dar fusese de ajuns ca declicul să se producă. După ce făcură cunoștință află, rând pe rând, că e pasionată de hiking, că se pregătește de Crăciun cu 2 luni înainte, dând iama prin magazine după decorațiuni încă din toamnă, că face eforturi mari să-și creeze o situație finainciară stabilă, că își dorește o familie și o casă. Conexiunile dintre ei se adânciseră și mai mult. Aveau, practic, cam aceleași vise și provocări, așa că începură să vorbească mai în detaliu despre lucrurile care îi legau.

 

Așa a aflat  că fata caută o modalitate prin care să facă shopping inteligent. El făcuse de ceva vreme cercetare de piață și găsise un mod prin care magazinele te plătesc să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing, în loc să plătească pentru publicitate. Pare complicat, dar principiul e simplu. Dintre toate metodele de economisire, cea mai la îndemână este folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție. A scormonit piața aceasta a platformelor de cashback, a citit review-uri peste review-uri și s-a oprit la CashClub.

I-a spus și ei. N-avea rost să țină secret, mai ales că o știa mare amatoare de shopping online. Unde mai pui că, prin platfroma CashClub, ai acces la oferta a peste 800 de magazine partenere din România și din afara țării, între care magazinele de pe care oricum viitoarea lui soție (știa asta de când a văzut-o) obișnuia să facă adesea cumpărături, cum ar fi Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

Fata i-a mărturisit că ține nepermis de multe tab-uri deschise ori de câte ori vrea să cumpere ceva online. Totul se transformă într-o vânătoare disperată, în care aleargă bezmetică de la un tab la altul. Ca un veritabil Superman al smart shopping-ului, bărbatul îi spuse despre comparatorul de prețuri integrat în platforma de cashback, pentru a putea vedea în timp real cine și unde vinde mai ieftin.

-Practic, ai acces la prețuri mai bune decât în magazin, iar pentru fiecare tranzacție realizată, în contul tău se strânge GRATIS o sumă de bani. Astfel, între 1 și 30% din prețul produselor și serviciilor dorite îți revine ție, i-a explicat el. În fapt, o platforma de cashback este un afiliat mai mare care împarte comisioanele primite de la magazinele online cu clienții lui. Astfel reușește să își fidelizeze un număr mare de clienți pasionați de cumpărături online, ca tine, zâmbi el.

Pentru ca totul să fie mai ușor de folosit, există și o extensie de browser pentru Chrome, un fel de asistentă personală care, odată instalată, îți va aminti că pti primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva din magazinele partenere. De fapt, CashClub este despre “Smartshopping” sau cum poți folosi toate funcționalitățile de economisire posibile într-o singură aplicație, cel mai simplu mod de a economisi chiar în timp ce cumperi produsele tale preferate, continuă el.

-Dar eu obișnuiesc să cumpăr direct de pe telefon, îi mărturisi fata.

-Cei de la CashClub  au creat și o aplicație mobil iOS și Android pentru acces rapid și comoditate în utilizare. Uite, îi împinse el iPhone-ul în fața ochilor, are interfață curată și intuitiva, e foarte simplu de folsit și, bineînțeles, gratis. Si acum urmează partea cea mai frumoasă: CashClub e cel mai nou program referral din România, prin care poți strânge bani cumpărând, așa că ar fi păcat sa-l ratezi tocmai tu.

 

Cum funcționează programul? E simplu, poți fi tu cea care își invită prietenii pe platformă și câștigi 30 lei pentru fiecare cont activat (adică vei primi 30 lei în contul tău atunci când prietenul invitat plasează o comandă validă).

Linkul de referral pe care îl poți trimite prietenilor sau îl poți distribui pe conturile din rețelele de socializare îl găsești accesând  “Contul meu” și dând click pe “Invită-ți prietenii”. Nu doar tu vei primi bănuți, ci și prietenii tăi – de asemenea, câte 30 de lei. Practic, ei te ajută să economisești, iar tu le faci un cadou pentru a începe cu dreptul și cu curaj economisirea. Deci, cu cât mai mulți prieteni convinși, cu atât mai mult cash!

 

-Știi, mie îmi plac nespus de mult reducerile, îi mai mărturisi ea.

-Prin platforma CashClub ai acces la o pagină de cupoane și reduceri active la orice moment la toate magazinele partenere. Așa că poți vedea reducerile în timp real. Practic, sunt coduri de reducere exclusive la magazinele partenere care se aplică pe coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii. Pretty cool, hah?

-Știi ce e cu adevărat frumos? se entuziasmă el. Platforma se dezvoltă și se transformă, nu mai este doar o platformă de cashback, e în continuă transformare, la fel ca relația noastră, zâmbi el roșind până în vârful urechilor.
-Ai vreo noutate legată de Black Friday, că tot e sezonul, se făcu ea că nu bagă de seamă aluzia.
-Se apropie Black Friday și este o oportunitate foarte bună să începi să economiseșți. Cumpărând, desigur, râse el. Mai ales că platforma este încă gratuită pentru toți utilizatorii, așa că nu trebuie să-ți faci griji pentru costuri ascunse. Fie că vei cumpără cu extensia platformei de cashback sau fară aceasta extensie, prețul final plătit la magazinele online va fi același. Singura diferență este că, dacă folosești o platformă de cashback, vei primi câteva procente înapoi din valoarea cumpărăturilor.

Fata îi era recunoscătoare pentru ponturile pe care le primise, shoppingul era plăcerea ei vinovată, iar sesiunile de #smartshopping ce vor urma aveau să îi aducă o parte din bani înapoi pe card, așa că se va transforma într-o plăcere nevinovată.

 

 

I va da o șansă platformei CashClub, abia aștepta să o încerce și să dea un nou sens cumpărăturilor online. Cât despre bărbatul din fața ei, îi va da și lui o șansă, își spuse ea privindu-i ochii migdalați și plini de lumină.
-Hai la o cafea, să mă înveți ce și cum, îl invită fata. Am de gând să-mi pun cumpărăturile în coș, ca un preambul la Black Friday. Așa fac în fiecare an, mărturisi ea, altfel risc să mi-o ia alții înainte și să mă trezesc cu stocul epuizat.
Bărbatul acceptă bucuros. Va fi o primă întălnire mai altfel, își zise. Nu mai scoți fata la un film, ci la o sesiune de shopping online. Noroc că era doct în materie. Se felicită încă o dată, în gând, că a descoperit platforma CashClub.

L.E. Fata cea degrabă săritoare la shopping online sunt chiar eu, cea de acum câteva zile, iar bărbatul care se roșește repede e noul meu prieten. Încă mai lucrăm la umplerea coșului de cumpărături de Black Friday. Ce să fac, am un wishlist interminabil.

Dar voi? Cum plănuiți să faceți #smartshopping anul acesta, de Black Friday? Aveți tips & tricks care meritș să fie împărtășite? Scrieți-mi în comentarii.

Foto via Cashclub.ro, prelucrari Canva

Articol scris pentru SuperBlog ediția de toamnă 2021, așteptând cu înfrigurare Black Friday să-mi pun noile ponturi în aplicare.
Sponsor:

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *