Skip to content

Cele mai frumoase rochii de revelion

Numaratoarea inversa a inceput deja! Mai sunt doar 3 saptamani pana la revelion si nici una dintre pritenele mele nu si-a gasit inca rochia de seara cu care sa intampine noul an. Eu, una, ┬ánici macar nu imi caut, caci imi petrec revul la o cabana la munte, deci nu e cazul sa ma fatai prin cabana cu rochia de matase ­čÖé

Prietenele despre care v-am spus si-au facut deja rezervare intr-un local destul de select si chiar au nevoie de rochii dragute. Si, desigur, m-au gasit pe mine sa-mi (mai) dea o misiune, ca si consultant fashion ce ma aflu (din cand in cand, doar cand n-au ele timp de umblat prin magazine). Mai exact, m-au pus sa le gasesc cateva modele de rochii pentru rev ieftine si dragute. Sau macar sa le fac o schema cu ce fel de rochii se poarta, ca sa stie dupa ce sa se uite prin magazine la momentul potrivit (adica in ultimul moment, as adauga eu).

Buuun. M-am pus pe treaba. Am rasfoit cateva magazine online de profil de afara si de la noi. Rochii ieftine nu am gasit. Asta si pentru ca e plin sezon si cererea e mare. Am gasit in schimb un site cu rochii de designer, modele foarte dragute si in tendinte. Se poarta rochiile decupate pe umeri sau chiar pe talie si spate, fie scurte, fie foarte lungi. Texturile merg de la dantela, matase, catifea, pana la rochii din paiete.

Se spune ca daca  porti ceva rosu de revelion o sa-ti mearga bine tot anul. De aceea o rochita rosie, decupata pe talie, s-ar integra perfect in peisaj.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *