Skip to content

Cele mai romantice coafuri: cocurile de mireasa

Si cum altfel ar trebui sa fie coafurile decat romantice, mai ales ca vorbim tocmai de hairdressing-ul de nunta? Problema este ca, pe cat sunt de romantice si aparent fragile, pe atat trebuie sa fie de rezistente coafurile de mireasa, astfel incat sa ramana intacte, chiar si dupa ore de dans si de imbratisari. Cum hair stilistii abia asteapta provocarea, tendintele pentru acest an la coafurile de mireasa sunt parca mai simple si mai elegante ca oricand, in spatele simplitatii stau insa ore de munca migaloasa si adevarate secrete de stilist.

Cocurile cu aspect retro, in stilul anilor ’50, stranse in spate cu bucle mari, asimetrice, facute chiar din parul miresei sau din extensii, se poarta in 2011 in partea din josul cefei, in timp ce cocurile inalte, gen coronita, ┬ápierd vertiginos teren.

Ca accesorii de par, se poarta in continuare motivele florale, din dantela sau din organza. Adevaratele vedete ale lui 2011 in materie de accesorii  sunt insa penele, pe care le gasim peste tot, de la prezentarile de pe catwalk pana la nuntele vedetelor de la Hollywood.

Foto via newhairstyles2011.net

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *