Skip to content

CONCURS – Spune ce ai in geanta si primesti una noua!

Incerc sa deslusesc un mister care dateaza de sute de ani: ce au femeile in geanta? In ultimii ani s-au purtat atat gentile imense, cat si cele foarte mici.

Daca vezi pe strada o femeie cu geanta mare nu mica iti e uimirea cand vezi ca scoate din ea 10 carti, 5 umbrele, imbracaminte cat pentru o vacanta intreaga si mai are putin scoate si casa si masina si toti prietenii pentru a-i avea aproape mereu.

Nici posetele nu sunt “elemente” pe care le poti considera “safe”! Sunt ele mici, dar stim cu totii ca atunci cand o femeie vrea ceva, reuseste cu siguranta ce isi propune! Asa ca si in posetele cat o batista o femeie isi poate ascunde intregul univers.

Asadar, anuntam concurs de proportii poate, poate deslusim si noi marele mister al omenirii: Ce purtati voi in geanta? Noi promitem ca va premiem cu o geanta, ba chiar si cu niste inele de firma numai sa ne ajutati sa descoperim “comorile”!

Ce trebuie sa faceti?

Sa va pozati atat geanta, cat si ce aveti in ea! Descarcati tot ce aveti in poseta/ rucsac/ geanta de umar pe o masa goala si explicati-ne si noua de ce trebuie sa aveti atatea obiecte mereu cu voi! Postati poza pe profilul nostru de Facebook (pe WALL-ul nostru) ne imprietenim si noi oferim premiul 1 – Geanta de la Miss Sixty , premiile 2 si 3 cate un inel de la D&G cu inimioara sa-ti aduca aminte de noi cand il porti

Pasi pentru a participa:

1- O poza la geanta ta

2- Sa ne spui cat a costat geanta ta

3- O alta poza la toate lucrurile pe care le ai in geanta

Cele 2 poze cu tot cu ale tale comentarii le postezi pe contul nostru de Facebook (pe Wall) si de aici ne ocupam noi. Pentru contul nostru de Facebook click aici.

Premii?

1 – Geanta de la Miss Sixty

2 – Inel de la D&G

3 – Inel de la D&G

Cea de pe primul loc va fi, evident, cea care are are cele mai multe lucruri in geanta! Mai precis, vom alege fata cu geanta mereu “neincapatoare”.

Locurile 2 si 3 vor fi pentru norocoase, caci vom trage la sorti dintre toate concurentele (mai putin cea care a iesit pe primul loc, evident).

Ca sa nu existe niciun dubiu privind modalitatea de alegere a castigatoarei vom filma cand tragem la sorti si vom face publica filmarea.

Asadar, ce mai asteptati? Repede poze si comentarii pe Facebook la pagina Incabinadeproba RO, adica aici.

IMPORTANT: Concursul a inceput azi, pe 8 iulie si se finalizeaza peste o luna, adica pe 8 august!

MULT SUCCES!

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *