Skip to content

Cum arata gentile anului 2013. Cele mai noi tendinte la accesorii

Obiect al adoratiei pentru femeile din toate timpurile, geanta este cel mai versatil accesoriu, supus toanelor creative ale designerilor si nevoilor de functionalitate si de estetica ale fashionistelor. 

Tendintele pentru 2013 creioneaza o galerie de genti care se pot transforma rapid in accesorii statement. Iata cateva dintre modelele iconice propuse de designeri.

Textura.

 

Franjurii, pielea de crocodil, tesaturile si blana sunt texturile vedeta ale anului 2013. O textura bogata presupune un design minimalist, pentru a evita efectul de incarcare. Eticheta Missoni aduce o intreaga galerie de alternative, toate afisand conceptul in zig-zag, pentru un look modern si jucaus.

Designul retro-chic.

 

Forma rectangulara care a facut furori in anii ’60 a revenit pe catwalk. 2013 te provoaca sa porti genti de mana in culori vii, ce amintesc trusa medicilor de tara de la inceputul secolului trecut.

 

In culori uni sau cu animal print, blana pare a fi textura preferata a designerilor la capitolul genti. Miza? Un look provocator, cu accente rafinate.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *