Skip to content

Cum să-ți faci o casă premium (abordarea out of the box)

Casa mea ce bine-ar da

În Tăuți, pe undeva

Lângă orașul cel mare

Cluj-Napoca, cel mai tare

Când e rost să te distrezi;

Dar de vrei să te așezi

Sătucul mai sus numit

E perfect, că e pitit

După coama unui deal

Și-are-un avantaj real:

Aerul proaspăt, de pădure,

Liniștea de mânăstire.

Acolo mi-aș face casă

Cu tencuială aleasă

De la Weber, silicată,

Cu fațadă vată bazaltică,

Pentru afară aș alege,

Ca frumusețea să fie lege,

Pavaj Terra Toscana caramel,

Să fie o nuanță mai caldă nițel

Pe interior, montată,

Gresie porțelanată,

Parchet triplustratificat din nuc.

Și să va mai zic un truc

Nu luați de la producător

Dacă bugetului nu vreți să-i dați omor.

Mergeți pe mâna unor intermediari

Și fiți voi cei temerari

Care nu se mai spetesc

Cu manipulatori, ci găsesc

Marfa toată-n șantier

Calitate-giuvaer,

Prețuri mai avantajoase

Și texturi mai arătoase.

Plus, rămâi cu mai mult timp,

Iară în acest răstimp

Te răsfeți și tu un pic

În familie sau c-un amic.

Dar ce este cel mai tare

E că o casă premium are

Toate-alegerile tale

De la brandurile reale

Adunate laolaltă

Că să-ți fie casa oablă.

Premium e pentru mine

Acolo unde mi-e bine,

Unde să-mi placă ce văd

Și să nu fie prăpăd

După ce anii au trecut.
Că materialele cu densitate,

Cu textură, calitate,

Să reziste mult și bine

Și să zici: mamă, cât ține

Casa asta, e ca nouă!

Nu contează că-i vânt și plouă,

 

Mai ales cu o pergolă retractiă

Să ne-acopere docilă.

 

Cam așa ar arăta o casă cu adevărat premium pentru mine. O casă în care să mă refugiez după o zi de muncă și unde să mă simt ca într-un culcuș intim, în care familia mea să se bucure de tot confortul, și făcut întrutotul după ideile mele, mă rog, ale noastre, de la tocul ușii până la materialul stâlpilor de la terasă. O casă în care să-mi fie drag să-mi invit prietenii, o casă care să reziste mai multe generații, să se bucure de ea și nepoții. Alegerile mele, în ce privește materialele, toate de la branduri de renume, ar merge pe: țiglă metalică Mat Ice Viking Pruszynski,, apoi un sistem pluvial Inguri Impro, tencuială decorativă Top Dry Weber, gard WPC (lemn compozit), pardoseală WPC, decking WPC. Ferestrele creează conectivitatea interior-exterior, așa încât sunt esențiale pentru un spațiu luminos și aerisit. Voi alege tâmplărie PVC Salamander fereastră ADF, pentru a beneficia de întreaga rezistentă și confort pe care le garantează acest brand. Pentru dormitor, aș alege tapet Zambaiti Parati, pentru a spori senzația de profunzime a spațiului. Și și câte și câte aș mai alege, mai ales că aș avea totul “de-a gata”, ar trebui doar să navighez pe vindem-ieftin.ro, să-mi aleg materialele premium, urmând să-mi vină toate la locația stabilită, fără să mă mai complic cu costurile legate de depozitare, manipulare și incă un transport care s-ar regăsi în prețul produsului la depozitele clasice. Este un concept unic, pe site nefigurând prețurile produselor, pentru că prețurile variază în funcție de cantitătile comandate și, cu cât cantitătile sunt mai mari, cu atât se pot negocia cu furnizorii. Per total, vei avea parte de o economie de 10-20% la achiziții, la un necesar ce include produse din mai multe categorii.

Este un concept unic în România: cei de la vindem-ieftin.ro tratează fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtând drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând de la aceștia direct la tine sau pe șantierul clientului. În calitate de revanzători, ei au posibilitatea de a contracta prețuri mai bune, negociate periodic, iar adaosul lor nu nu cuprinde cheltuielile unui depozit sau hypermarket (15-20%).

Cum livrarea e rapidă și perfectă, materialele fiind ambalate și livrate în deplină siguranță, și tu ai parte de exact ce-ți dorești, fără niciun fel de compromis la calitate. Pentru cei mai suspicioși dintre voi, e de ajuns să înțelegeți că riscul la achiziție este zero că să va faceți o idee ce diferență e între o achiziție de acest tip și una clasică.

Am dat deja târcoale prin Tăuti și am pus ochii pe câteva case premium, dar majoritatea au fost construite cu materiale de la producător, în ideea că așa sigur ieși mai ieftin, fără să te complici cu hypermarket-urile. În realitate, asta a implicat un timp de construcție și amenajare mult mai mare și un cost pe măsură. Eu voi gândi out of the box și voi alege intermedierea, așa încât să beneficiez de un preț mai bun și să economisesc timp prețios. Mă bucur că s-a inventat acest concept, și sunt sigură că va câștiga teren într-o lume în care oamenii se orientează din ce în ce mai mult în oaze de confort, create cu materiale premium, în care să se retragă din rtimul amețitor al vieții urbane.

 

*Acest articol participă la campania Spring Super Blog 2019

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *