Skip to content

Cele mai frumoase coafuri pentru nunta

Daca rochia de nunta sta ea cum sta, mai ales daca este bine croita, dupa trupul si stilul nostru, cu coafurile de nunta e ceva mai greu. Pe langa faptul ca trebuie sa ne puna in valoare atuurile naturale, sa se potriveasca formei fetei, sa fie cat mai in tendinte, ele trebuie sa mai si reziste cateva ore bune, la ploaie, la vant, la dansuri zvapaiate.

Iata de ce nu recomand nimanui, fie ea invitata la nunta, domnisoara de onoare, sau, cu atat mai mult, mireasa, sa faca experimente home made cu coafura de nunta. O astfel de coafura “cere” o mana de stilist. Plus produse profesionale de fixare. Plus accesorii de par cat mai finute si mai filigranate.

O adevarata bataie de cap, veti spune. Pentru a va faca mai usoara alegerea, va prezint tendintele anului 2010 pentru coafuri de nunta.

Se poarta suvitele impletite, in stil hippie, buclele rebele, care sa incadreze chipul, cocurile rasucite cat mai artistic la spate. Cocurile tepene, din care nu iese nici o suvita, netede ca-n palma, nu se mai poarta anul acesta. Libertatea este cuvantul cheie. Atentie insa, asta nu inseamna sa ne afisam la nunta cu o coafura neglijenta. Aceasta este doar o aparenta, in spatele careia sta talentul si munca unui stilist genial.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *