Skip to content

Noile smartphone-uri din seria iPhone 13, acum pe Quickmobile

iphone 13 de pe quickmobile

Cu ocazia aducerii noilor modele de iPhone 13 în România de către Quickmobile, fac o mică întoarcere în timp spre momentul în care mi-am cumpărat primul meu iPhone. După mai bine de o decadă de folosit intensiv Android, am ezitat să fac switch-ul la iPhone pentru o mulțime de motive, unul dintre ele, poate cel mai stupid, a fost un complex de superioritate cum că eu nu folosec iPhone ca mulțimea de consumatori fără minte, care sunt în stare să stea zile întregi la coadă și să doarmă în cort în fața magazinului care urmează să pună în vânzare noul model de iPhone. Această atitudine m-a costat ani de trăit o experiență incredibilă cu device-urile Apple.

Tranziția de la Android la Apple a fost trecerea de la Pixel 2XL la Iphone 11 Pro. Dacă nu mi-aș fi dorit un Apple watch, cel mai probabil că aș fi rămas și în ziua de azi fan Pixel 2XL. Mi-am luat un 11 Pro care m-a cucerit prin design și timpul de răspuns incredibil de rapid, dar trebuie să recunosc că Apple watch a fost căpșuna de pe tort. E tot ce mi-aș fi putut dori (și n-am găsit) de la un wearable Android.

N-a fost ușoară tranziția, mai ales că a trebuit să-mi iau adio de la aplicațiile din Google Play. Mi-a luat ceva timp să le găsesc corespondentul în App Store, ba unora nu le-am găsit nici până în ziua de azi corespondentul.

Pe de altă parte, sunt încântată de experiența Apple pentru o mulțime de motive. Apple e foarte rapid în a-și updata sistemul de operare ori de câte ori apar defecte de funcționare sau de securitate. Ceea ce nu se întâmplă cu Android, ale cărui actualizări le primești doar dacă deții un Google Nexus. Am observat că Apple își schimbă focusul de la updatarea lansării inițiale și a fixării bugurilor la implementarea noilor feature-uri în beta și fixarea lor.  Practic oricine poate downloada versiunea public beta, așa încât poate beneficia de noile feature-uri atunci când devin disponibile.

 

Cine a mușcat din măr, știe

Ei, și toată viteza asta cu care Apple e cu un pas înaintea competitorilor atât pe partea de design, cât și de tehnologii și feature-uri m-a prins atât de tare în mreje, încât îmi doresc noul model de iPhone. Nu știu dacă am dat în FOMO, ca o snoabă în devenire ce mă aflu, sau dacă pur și simplu sunt curioasă de noua experiență Apple, cert este că abia aștept să țin un iPhone 13 Pro în mână.

Vestea bună este că cei de la Quickmobile aduc în premieră în România noul iPhone 13, iar noile smartphone-uri sunt disponibile la precomandă pe Quickmobile.ro din 17 Septembrie 2021.

 

Am 11 Pro, iar 13 Pro sigur nu-mi va aduce ghinion

În primul rând, pentru că mie 13-le îmi aduce în general noroc, e numărul meu preferat, tocmai pentru am tendința să țin cu cei mai huliți, iar numărul 13 e hulit și evitat de numa’ numa. În al doilea rând, pentru că are specificații wow.

 

Nu toate iPhone-urile sunt create egal

Eu folosesc mult camera, de când cu odrasla din dotare, iar tocmai camera noului iPhone e un mare diferențiator. E incredibil cum i se schimbă expresia feței si cum un iPhone reflectă asta, cum o lumină mai caldă sau mai rece poate schimba o fotografie și o stare. Așa că cel mai mult mă atrage faptul că iPhone 13 Pro e singurul smartphone de până acum care îmi permite să editez efectul de profunzime după ce fotografiez, iar camera Ultra Wide poate focaliza la doar 2cm, captând detalii impresionante.

Timpul rapid de răspuns e cel care m-a dat pe spate încă de la 11 Pro. Ei, 13-le beneficiază de cel mai rapid cip de smartphone din lume și de un afișaj atât de receptiv, încât fiecare interacțiune se simte nouă, de fiecare dată.

Modelele mai vechi de iPhone au dezavantajul de a avea o durată de viață a bateriei redusă. Nu la fel se întâmplă cu noul iPhone 13, care face un salt imens în durata de viață a bateriei, având o durabilitate extraordinară.

 

Să mă afiliez sau să nu mă afiliez?

Afiliere cu dublu sens tot la Quickmobile am găsit. Dacă până acum eram obișnuiți că programele de afiliere să fie o autostradă cu un singur sens, în cazul Quickmobile, se oferă coduri de reducere.

Programul Afiliere Quickmobile este simplu și eficient. Iată ce avantaje îți aduce:
– te bucuri de achiziții cu extra- reducere pentru prietenii/urmăritorii tăi la toate produsele, indiferent de campaniile de pe site.
– câștigi și tu, ca Afiliat, la fiecare comandă finalizată de către prietenii tăi
– poți folosi câștigul tău fie pentru achizițiile Quickmobile, fie poți încasa banii: it’s up to you!

Poate îți imaginezi că va trebui să faci vreun efort deosebit ca afiliat. Neh, trebuie să fii doar cum ești deja și să faci  ceea ce faci deja: să fii la curent cu noutățile din tehnologie, să le dai mai departe,  să scrii despre ce te interesează și să promovezi ceea ce iți place pe quickmobile.ro. Nici măcar nu trebuie să fii influencer, e de ajuns să vrei să faci lumea un loc mai bun printr-un gest simplu: postând pe rețelele de socializare, pe pagina ta, pe blog sau pe vlog. Cu cât ajunge la mai mulți oameni, cu atât cresc șansele ca următoarea lor achiziție pe quickmobile.ro să se transforme în câștig: cod voucher de reducere pentru ei, cod voucher de reducere pe quickmobile.ro sau bani pentru tine.

Așa că….

V-am avertizat deja, ca una care a folosit device-uri Android pentru o mare bucată de vreme, trebuie să admit că ecosistemul Apple “duce” cel puțin la fel de bine ca Android sarcinile zilnice pe care ar trebui să le ducă un smartphone. Dacă încă ești nehotărât dacă să-ți achiziționezi sau nu noul model de iPhone de pe Quickmobile, te las cu o urătură care sper să te convingă 🙂

Nu cred în pisica neagră,

Nici în a treisprezecea plagă,

Mai ales când noi modele

De iPhone-uri de cinci stele,

Cu design clar și precis,

Cu baterii greu de ucis,

Sunt pe Quickmobile prezente

Pentru grupurile-atente,

Cu tot ce tehnologia

Poate aduce-n România.

 

Știu că ați mușcat din măr,

Mai literal sau in răspăr

Sunt si eu ca voi aici,

Curioși și fanatici

De tot ce înseamnă wow,

De tot ce pixelii-ți dau,

De tot timpul de răspuns

Scurt, de parcă totu-i uns,

De camerele de șapte arte

Cele mai bune, de departe.

 

O experiență futuristă o poți trăi la fel de bine

De pe fotoliu de la tine

Cu un Iphone 13-n mână

Făr’a rata vreo fărâmă

Din ce viitorul poate

Să-ți aducă peste noapte.

 

 

 

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *