Skip to content

Nu mă rabd nici sezonul ăsta să nu particip la SuperBlog

harta superblog

Negație după negație după negație, un fel de Inception al nehotărârii. Și totuși, m-am hotărât să particip și în acest sezon.  Nu știu dacă pentru că SuperBlog a devenit pentru mine un drog, sau pentru că și ediția aceasta se pun în joc premii care mai de care, sau pentru că adrenalina care vine la pachet cu deadline-urile și cu decriptarea briefurilor e un masochism asumat, sau pentru că mi-e dor de discuțiile de pe grupul de Facebook, de blanda dar ferma moderare a Claudiei si de enhacement-urile tehnice ale lui Albert.

Ceva o fi având competiția așa de vreme ce ne ține pe toți pe vârful picioarelor în fiecare primăvară sau toamnă. Eu mă înscriu, deși nu știu la câte probe o să pot scrie. Totul depinde de mirabila odraslă și de ce o să-mi mai aducă viața meanwhile.

Cei cu chef de scris sau cu chef să se dueleze în condeie sunt așteptați la linia de start. Sau știți ce? Chiar dacă n-aveți neapărat chef de scris, o să vă vină cheful scriind, ascultând podcasturi, citind briefuri.

Condițiile pentru înscriere sunt – să aveți un blog de minim 3 luni, cu minim 20 de articole publicate la data înscrierii, să citiți bine regulamentul, să scrieți un articol în care să vă anunțati intrarea în concurs și să completați formularul.

Ei, ia ziceți! Ne vedem în competiție? :))) Haide, Competiția începe cu TINE!

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *