Skip to content

Oameni care te inspiră

E atât de ușor să iubești oamenii! Mai ales dacă nu ai un cățel. Oamenii sunt frumoși. Oamenii sunt creativi. Oamenii sunt calzi. Oamenii sunt acolo ca să te inspire. Așa este și ea – Alicia Vikander, femeia care a reușit să-l îmblânzească pe rebelul Michael Fassbender.

Delicată și expresivă, păstrându-și în orice situație o aură de mister extrem de sexy, actrița și dansatoarea suedeză este pentru mine un adevărat fashion icon. Fiecare apariție a ei aduce naturalețe, feminitate și senzualitate.

Am urmărit-o pe covorul roșu de la premiile Oscar în 2016, când a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, am urmărit-o în ieșirile ei alături de la fel de arătosul Fassbender, am urmărit-o la evenimentele mondene, în fascinante rochii glam, am urmărit-o plimbându-se prin New York, într-o ținută lejeră.

Foto via Dailymail.co.uk

Cel mai mult mi-a plăcut însă apariția ei din Elle din august 2017. Același aer misterios, de data aceasta învăluit într-un outfit all black, din texturi fine, fluide. Umerii goi, ca două insule de senzulitate, pantofii Brogue, care îi dau aerul unei studente stângace, părul lejer și mai ales ochii calzi, căprui, creează imaginea unei femei magnetice. Totul pare extrem de natural și firesc, dar dacă te uiți la nota de plată a întregii ținute, îți trece prin cap că nu vei reuși vreodată să te apropii măcar de un asemenea outfit. Bluza din jerse negru – 3,400$, pantaloni evazați Céline – 1,600$, pantofi din piele marca Thom Browne – 1,190$. Un total de 6,190$. Cam mult pentru un biet muritor, nu?

Foto via Elle.com

Oi fi eu un biet muritor, dar câtă vreme există magazine online ca Answear, nimic nu mă împiedică să le răscolesc și să găsesc piese asemănătoare. Mi-am suflecat așadar mânecile și am pus cap la cap o ținută asemănătoare, inspirată de frumoasa Alicia.

Am început cu bluza din tricot neted, cu decolteu și umerii goi, marca Only, unul dintre brandurile mele preferate, pentru croiul imaginativ și materialele lejere. Am un palton damă marca Only în garderobă și l-am adorat de cum l-am văzut în magazin. Bluza din imagine am găsit-o la reducere, la 69.90 lei.

Bluza Only, sursa Answear.ro

Pantalonii însă vor fi piesa de rezistență a ținutei. Cu talie înaltă, buzunare oblice și cu vedere la glezne, largi și fluizi, îmi vor contura silueta proaspăt ieșită dintr-o mini dietă. Au costat doar 129.90 de lei.

Pantaloni Jacqueline de Yong via Answear.ro

Iar pantofii în stil Brogue, din piele fină la exterior și la interior, talpa sculptată, călcâi rigidizat și perforații în partea frontală i-am găsit la reducere, la 269.90 de lei.

Pantofi din colectia Wojas via Answear.ro

Ținuta mea inspired by Alicia Vikander, powered by Answear ar costa 469.70 lei. Eu zic că am ieșit bine, având în vedere că outfitul meu e de aproximativ 60 de ori mai ieftin decât al Aliciei. Rămâne doar să-mi scot atitudinea la înaintare și…să păcăne blitz-urile, zic 😛

Imagine realizată cu Canva.com


Articol scris pentru SuperBlog 2019.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *