Skip to content

Protectie solara pentru ten masliniu?

Ai tenul masliniu? Esti o norocoasa, inseamna. Asta in raport cu cei care au pielea alba ca spuma laptelui, asupra careia orica raza de soare poate avea un efect devastator. Tu, in schimb, ai un fototip prietenos, iar factorul de protectie solara care ti se potriveste este SPF 15. Ceea ce inseamna ca poti sta la soare de 15 ori mai mult decat o persoana cu pielea deschisa.

Toate acestea nu inseamna insa ca poti sa renunti la cremele cu protectie solara. Nici vorba de asa ceva! Dimpotriva, trebuie sa folosesti creme cu factor de protectie 15, care sa te apere de radiatiile ultraviolete de tip A si B: UVA si UVB si de cancerul de piele, din ce in ce mai prezent.

Aplica crema cu protectie solara pe tot corpul, inclusiv pe fata, cu 20 de minute inainte de a te expune la soare. Aplic-o din nou si din nou, de cate ori iesi din apa, chiar daca scrie ca e water proof. Alege o crema cu factor de protectie SPF 15, daca ai tenul masliniu.

Asigura-te ca produsul cu ecran solar pe care il folosesti nu este expirat. Daca nu e trecuta data expirarii, arunca-l dupa un an de la deschidere.

Produsele cu protecie solara sunt disponibile in diferite forme, de la creme, la spray-uri, geluri, lotiuni si emulsii. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *